inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-35% på alla tavlor Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Reproduktioner Lovis Corinth

Kategorier
Filter

Filter

Orientering

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Lovis Corinth är en tysk konstnär, tecknare och grafiker som grundade "München-secessionen". Han anses vara en av de viktigaste företrädarna för den tyska impressionismen. Corinths tavlor är mestadels religiösa och mytologiska verk. konstnärn målade också porträtt och landskap. Du kan beundra denna unika konst i ditt eget hem med Lovis Corinth-reproduktioner. Dessa tavlor passar bra in i atmosfären i minimalistiska, postindustriella och skandinaviska interiörer!

Tavlor av Lovis Corinth

Lovis Corinth var en tysk konstnär, grafiker och föreläsare. I slutet av 1800-talet var hans verk rent naturalistiska verk med en mycket sensuell ådra och inspirerade av den flamländska modellen från 1600-talet, men först senare övergav han den dystra och mer skarpa stilen och närmade sig expressionismen. Allt detta är teorier som du kan se på ett konkret sätt i Lovis Corinth-tavlorna på bimago, där du kan hitta de flesta av de berömda Lovis Corinth-tavlorna och där du kan bli inspirerad om du fortfarande är osäker. Konstnären var mycket produktiv i sitt liv och målade mycket, särskilt under de sista åren av sitt liv målade han många porträtt, bland de olika Lovis Corinth-reproduktioner kan du hitta ett porträtt av konstnärn Otto Eckmann eller porträttet av Dr. Edward Meyer, bara för att nämna några, eftersom produktionen är mycket större.


Lovis Corinth-reproduktioner

Har du sett en tavla från Lovis Corinths kollektion som verkar perfekt för någon familjemedlem eller vän, men du vet inte om personen i fråga kommer att ha tillräckligt med utrymme i huset för en ny tavla? Hos oss behöver du inte oroa dig för det eftersom alla Lovis Corinth-tavlor kan köpas i olika storlekar, de storlekar vi erbjuder är olika och varierande, så du kan välja den mindre storleken för att vara på den säkra sidan. När du nu har löst problemet, är du orolig för att den här personen kanske inte har spikar eller krokar i huset? Vi har lösningen på detta också, för när du köper Lovis Corinth-reproduktioner kan du också lägga till de spikar och/eller krokar du behöver i paketet, så du behöver inte oroa dig för att gå runt i olika järnaffärer eller stormarknader eftersom vi ger dig allt du behöver.