inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-35% på canvastavlor Gratis leverans till 2024.03.18 Erbjudandet gäller: : :

Reproduktioner Joseph Wright från Derby

Kategorier
Filter

Filter

Orientering

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Joseph Wright från Derby var en engelsk konstnär från 1700-talet. Denna konstnär var den första som införde det industriella temat i konsten. Han var en mästare på att använda ljusskugga. Det fanns ofta ett ljusmotiv i konstnärns verk, som till exempel i tavlaen Experiment med en fågel i en luftpump. Om du vill "bjuda in" en engelsk konstnärs spännande konst till din inredning, välj Joseph Wright of Derby-reproduktioner från bimago! Canvastavlorna passar perfekt till atmosfären i klassiska och glamorösa interiörer!

Tavlor av Joseph Wright från Derby

Joseph Wright of Derby var en engelsk konstnär som började sin karriär med porträtt, och om denna konstgenre är en av dina favoriter rekommenderar vi därför Joseph Wright of Derby tavlor. Det viktigaste kännetecknet för denna konstnär är att han var den förste som målade och representerade den industriella revolutionens anda, och Joseph Wright of Derbys reproduktioner representerar denna anda. Konstnären uttrycker tydligt denna anda av revolution och förändring genom färg, vilket kan ses i de berömda tavlorna av Joseph Wright of Derby, där mörka färger omger ljusare färger, ofta med början i ljusljus som strålar från tavlans mitt. Ljus- och skuggspelet i tavlorna är mycket distinkt, och de här tavlorna skulle se perfekta ut att hänga i ett sovrum, till exempel.


Reproduktioner av Joseph Wright of Derby

Joseph Wright of Derby är en välkänd konstnär från Storbritannien och hans tavlor är fulla av patos och uttrycksfullhet. De Joseph Wright of Derby-reproduktioner som du hittar på bimago har alla ett mycket speciellt gemensamt mönster: den yttre delen av tavlan är ofta mörk, till och med helt svart och mörk, medan den inre delen är upplyst av ett kraftfullt ljus som strålar ut över en stor del av duken och ger ljus till tavlan. Joseph Wright of Derby-tavlor kännetecknas just av ljus- och skuggspel, och därför rekommenderar vi att Joseph Wright of Derby-reproduktioner placeras i ett sovrum där ljus- och skuggspel ofta är ett kännetecken för detta rum i hemmet. Vi rekommenderar att du tar en titt på bimago där du hittar den tavla som bäst passar in i din hemmiljö.