inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på canvastavlor Gratis leverans till 2024.03.18

John Speed

Kategorier
Filter

Filter

Orientering

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Är du intresserad av att resa? Eller kanske är du intresserad av historia och tycker om att titta på gamla kartor som visar kända slag? Titta på reproduktioner av John Speed, konstnär, historiker och kartograf vars största framgång var utgivningen av en atlas med kartor över Irland, Skottland, Wales och England. I bimago-kollektionen hittar du originalverk som lockar med sin detaljerade presentation av stadsdetaljer. John Speed-reproduktioner, som canvastavlor, ger din inredning en originell karaktär!

John Speed tavlor

I vår omfattande kollektion av tavlor på bimago kunde vi inte missa denna mycket speciella och nästan unika kollektion: John Speed-reproduktioner. Nästan unik eftersom John Speed var en engelsk kartograf och historiker, många är de konstnär vi föreslår, men en kartografs tavlor är ett tillfälle du inte får missa. John Speeds tavlor visar kartor över de olika grevskapen i England, men inte bara för att han senare, under de sista åren av sitt liv, gjorde en världsatlas, bland annat den första som gjordes av en engelsman. John Speed's reproduktioner är så speciella att de kommer att fånga allas uppmärksamhet.Det speciella med dessa kartor är att de inte bara är vita, så du kan välja den blåa om du föredrar att vara mer extravagant.

Reproduktioner av John Speed

Om du vill förvåna dina gäster eller om du vill ge bort något speciellt i present, med målet att förvåna utan att behöva spendera mycket pengar, föreslår vi de berömda tavlorna av John Speed, som inte bara är en konstnär som de andra som vi föreslår, utan framför allt en kartograf, vilket är anledningen till att vi föreslår tavlorna av John Speed, som egentligen är kartor, framför allt över de olika grevskapen i Storbritannien. Tycker du inte att detta skulle vara en originell present? Vi tror att de olika reproduktionerna av John Speed lätt kan uppskattas av dem som får dem, eftersom det definitivt inte är vanligt att ha en färgstark och mycket detaljerad antik karta i vardagsrummet.