inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-40% på fototapeter till 2023.02.09 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Millias tavlor

Kategorier
Filter

Filter

Orientering

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Canvastavla Waking
från
504,00 kr
Canvastavla Sisters
från
504,00 kr
Canvastavla The Nest
från
504,00 kr
Canvastavla Bubbles
från
504,00 kr
Canvastavla Waiting
från
504,00 kr
Canvastavla Esther
från
504,00 kr
John Everett Millais är en brittisk konstnär och illustratör, en av grundarna av det pre-rafaelitiska brödraskapet. Han är författare till många porträtt och genrescener, och hans mest kända verk är "Ophelia". I bimago-kollektionen ingår reproduktioner av John Everett Millais, som kan bli en dekoration för ett elegant vardagsrum eller hotell! Dukutskrifterna passar särskilt bra i engelska och viktorianska rum. Bland Millais reproduktioner kan du välja den som tilltalar dig mest och "bjuda in" konsten i dina rum.

Millais reproduktioner

John Everett Millais var en engelsk målare och illustratör från den viktorianska eran. Han tillhörde den pre-rafaelitiska rörelsen. Han målade med ljusa färger på vit grundfärg som inte var helt torr, använde inga professionella modeller och försökte vara trogen när han skildrade den materiella världen. Han målade främst porträtt av kvinnor, men även män och scener från vardagslivet. Om du är intresserad av den här typen av målningar har Bimago ett stort urval i sin Millais-avdelning. Färgerna i reproduktionerna och kvinnornas änglaliknande ansikten kommer att ge din inredning en elegant och romantisk prägel.

Visa mer Visa mindre

Kända reproduktioner av Millais

Reproduktioner av berömda Millais målningar är perfekta för klassiska och viktorianska hem. Häng upp dem i vardagsrummet eller sovrummet. Om du väljer att hänga dem i ett sovrum kan du lägga till en viktoriansk sminklåda och placera vaser med pastellfärgade rosor i rummet för att förstärka den magiska atmosfären. Om den idealiska platsen för dessa målningar är vardagsrummet, ska du inreda det med viktorianska soffor och fåtöljer, lägga till storklockor och metalldekorationer som t.ex. kandelabrar. Din inredning kommer att se lyxig och elegant ut tack vare dessa fantastiska verk. Tack vare våra erbjudanden kan du förverkliga din dröm på ett enkelt och billigt sätt. Den här typen av målningar passar också perfekt för hotellrum och hotellrum, restauranger och kontor. Gör dina väggar unika! Skynda dig att köpa en av våra Millais reproduktioner på Bimago. Vi rekommenderar att du besöker hela avsnittet med reproduktioner av målningar av kända konstnärer, där du kan hitta mycket mer och skapa ditt eget lilla konstgalleri.