inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-25% på alla tavlor Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Berömda tavlor av Millet

Kategorier
Filter

Filter

Färg

Orientering

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Jean-François Millet var en fransk konstnär som arbetade inom realismen. I sina verk fokuserade han på skildringar av bybor som utförde sitt dagliga arbete och betonade förhållandet mellan människa och natur samt folklig fromhet. Detta ämne stod honom nära på grund av hans bondebakgrund. Om du är intresserad av trådar som rör vanliga människors vardag kan du dekorera ditt hem med Millet-reproduktioner! Canvastavlor i mjuka färger kommer att försköna ditt rum!

Tavlor av Millet

Jean-François Millet var en fransk konstnär som ansågs vara en av de största representanterna för realismen. I början av sin karriär koncentrerade han sig på porträtt och tavlor med historiskt-mytologiska och erotiskt-gallanta motiv, men sedan inriktade han sig på den, i hans mening, mest innerliga källan till konstnärlig inspiration: livet på landsbygden. Han tillskrev bönderna stor betydelse och heder, vilket ingen tidigare hade gjort. Millet kunde ge en bild av böndernas liv med känslomässig närhet och analysera deras dagliga liv på fälten i alla dess faser och på varje tid på dygnet, från gryning till skymning. Man tror att Millet, på grund av sitt ursprung som bonde, ofta använde sig av sina egna erfarenheter i sitt arbete och målade motiv som stod honom särskilt nära. Millet fäster stor vikt vid ljus och skugga. På så sätt skapade han unika konstverk.

Visa mer Visa mindre

Millets canvastavlor i ditt hem

Om du vill ha en av Millets konstverk i ditt hem har Bimago rätt lösning för dig. På vår webbplats hittar du ett stort antal reproduktioner av Millet. Rustika hem eller vintagehem är idealiska för den här typen av målningar. Med lantliga teman som lantliv och jordbruk är trä- och korgdekorationer perfekta för att matcha dessa tavlor. Lägg till linnegardiner och färgglada blommor för att andas in den lätta lantliga atmosfären. Dessa canvastavlor passar perfekt i kök eller vardagsrummet. De skapar en atmosfär av lugn och avkoppling. Efter en tröttsam och hektisk dag på jobbet kan du koppla av genom att betrakta ett av dessa underbara konstverk på dina väggar. Skapa ditt eget privata galleri i ditt hem, sätt ihop flera konstreproduktioner och njut av din utställning. De är också en bra presentidé för konstälskare!