inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-30% på alla tavlor Erbjudandet gäller till 22.04.2024 Erbjudandet gäller: : :

Reproduktioner Jean Béraud

Kategorier
Filter

Filter

Orientering

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Jean Béraud är en fransk konstnär och grafiker som är känd för sina humoristiska och satiriska porträtt och genrescener, inspirerade av parisarnas vardagsliv under belle époque-perioden. Konstnären kombinerade ibland bibliska element med samtida element, till exempel i tavlaen "La Madeleine chez le Pharisien", där fariséerna liknar medlemmarna i juryn i den franska salongen. Om du är intresserad av dukutskrifter med detta tema, välj Jean Béraud-reproduktioner från bimago!

Tavlor av Jean Béraud

Jean Béraud var en fransk konstnär i den impressionistiska riktningen, han ägnade sig mer åt att måla generaler, men han uppskattade porträtt mycket. Genom sina 200 porträtt representerade Béraud Belle Epoque i Paris och vi presenterar några av Jean Bérauds tavlor. Bland de många Jean Béraud-reproduktioner hittar du många av den franska konstnärns tidspersonligheter. Béraud var mycket förtjust i att skildra det parisiska högsamhället vid fester, galamiddagar och i allmänhet vid sociala evenemang av alla slag. Bland de berömda Jean Bérau-tavlorna kan man också hitta några tavlor som visar det vackra parisiska landskapet sett med konstnärns egna ögon, en av dem visar ingången till Exposition Universelle, där det vackra Eiffeltornet står bakom, eller tavlan av landskapet Champs-Elysees.


Reproduktioner av Jean Béraud

På bimago hittar du många förslag som är tillägnade en fransk författare som kanske är mindre känd, men inte mindre begåvad: Jean Béraud. Alla Jean Béraud-reproduktioner skrivs ut i full HD så att du kan se allt och färgerna blir mycket ljusa, produkterna är placerade på en italiensk canvas och kilramen är mycket motståndskraftigt. Dessutom kan du välja dina favorittavlor av Jean Béraud och sedan få dem tryckta på duk eller välja Premium-utskrift, du kan också välja den storlek som passar dig bäst. Om du inte vet hur du ska hänga upp dina Jean Béraud-reproduktioner och inte har tid att köpa krokar eller spikar kan du köpa till de tillbehör som du föredrar, inklusive krokar och spikar, så att du kan hänga upp dem var du vill.