inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-25% på alla tavlor Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Jacob Philipp Hackert

Kategorier
Filter

Filter

Orientering

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Jacob Philipp Hackert är en konstnär som förknippas med den tyska klassicismen. I sina tavlor förevigade han kusthamnar, jaktscener och landskap runt Neapel. Om du gillar att omge dig med dessa teman, dekorera dina väggar med Jacob Philipp Hackert-reproduktioner från bimago! Dessa teman ger dina rum en raffinerad karaktär. De är särskilt effektfulla i kombination med klassiska möbler och antikviteter. Upptäck Jacob Philipp Hackerts reproduktionspotential!

Tavlor av Jacob Philipp Hackert

Jacob Philipp Hackert var en tysk konstnär som arbetade mycket i Italien, och därför anser vi att det är viktigt att denna extraordinära målare också har en egen samling. Jacob Philipp Hackerts målningar var till en början landskapsmålningar, och han uppskattades för detta av många kända personer som blev hans främsta kunder, till exempel påven Pius VI och den ryska tsarinnan Katarina den stora. Han arbetade också vid det bourboniska hovet i Neapel, men efter att ha lämnat Neapel flyttade han till Toscana där han dog. Jacob Philipp Hackert-reproduktioner är mycket kopplade till naturen, så om du gillar det här temat i kombination med målningar rekommenderar vi att du tar en titt på Jacob Philipp Hackert-reproduktioner på bimago. Du kommer att hitta många tavlor av denna konstnär som är tillägnade Bel Paese, den italienska landsbygden som kommer att ge en frisk fläkt till ditt hem.

Jacob Philipp Hackert reproduktioner

På landsbygden är färgerna underbara, atmosfären är sublim och fridfull, dofterna stannar kvar i minnet för alltid och du kommer aldrig att glömma dem. Om du älskar allt detta kan du försöka få in en liten bit av landsbygden i ditt hem genom Jacob Philipp Hackert-reproduktioner. Men den här konstnären målade inte bara landskap utan även vackra havslandskap. Det är ingen tillfällighet att man bland Jacob Philipp Hackerts målningar hittar en vacker målning som visar kustlandskapet, så man hittar också havet. Hackert var känd och kände många berömda personer, bland annat Goethe, som han tillägnade en av reproduktionerna av Jacob Philipp Hackert som du hittar på bimago.Det är en mycket vacker målning, särskilt på grund av de många färger som konstnären valde för att måla detta verk.