inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-50% på fototapeter till 2022.10.06 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Berömda tavlor av Ilja Repin.

Kategorier
Filter

Filter

Orientering

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Canvastavla Die Nonne
från
226,26 kr
Canvastavla The Break
från
229,86 kr
Canvastavla Butterfly
från
227,61 kr
Canvastavla Pilger
från
227,61 kr
Canvastavla Belorusse
från
228,96 kr
  1. 1
  2. 2
Ilja Riepin är en rysk representant för realismen som verkade vid sekelskiftet mellan 1800- och 1900-talet. Ilya Riepins reproduktioner skildrar vanliga människors vardag och hans verk är mycket uppskattade för sin unika känsla för färg och ljus samt sin utmärkta realistiska form. I hennes verk ingår också många porträtt av den ryska aristokratin från den tiden, som nu är tillgängliga för dig tack vare en kollektion bimago-reproduktioner. Ta en titt och bli förälskad i dessa mästerverk!

Konstverk av Ilja Repi

Ilja repin var en rysk bildkonstnär och skulptör. Hans tavlor är särskilt rotad i den ryska kulturella traditionen. Han var särskilt intresserad av att skildra enkla vardagliga människor, då han ansåg sig vara en av dem. Han avbildade deras dagliga liv och deras bekymmer. Under årens lopp ändrade han temat i sina verk genom att ägna sig åt porträtt och historiska tavlor. I sina konstverk framhävde Ilja Repin mycket ljus, färger och linjer, då dessa detaljer uppskattades av tidens monarker och lokala eliter.

Visa mer Visa mindre

Reproduktioner av Ilja Repin

I Bimagos katalog hittar du ett stort urval av Ilja Repins konstreproduktioner. Om du älskar realism och den ryska miljön hittar du säkert något i vår katalog. De är perfekta för hem inredda i klassisk stil, och konstnärens canvastavlor behöver inte ett stort tillskott av övriga prydnader runt dem, eftersom de allena ger en stor elegans till interiören. Det är viktigt att komma ihåg att lägga till tillräckligl jussättning nära konstverken för att framhäva detaljerna, färgerna och för att belysa dem. Placera en av dessa tavlor i ditt vardagsrum eller sovrum. Kombinera dem med klassiska mörka trämöbler och stora kristallkronor och inrama dem slutligen i stora guldfärgade träramar som påminner om barockstil. För denna typ av reproduktioner är vita väggar att föredra för att skapa kontrast. De är en perfekt gåva för konstälskare, då konstnärens tavlor är enastående, och kommer att göra ett gott intryck hos den som får dem. Låt inte mer tid gå till spillo! Besök vår hemsida idag, och välj rätt konstverk för dig!