inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på canvastavlor till 2023.12.10 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Hubert van Eyck

Kategorier
Filter

Filter

Orientering

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Hubert van Eyck var en representant för 1400-talets nederländska realism. Han skapade främst tavlor med bibliska scener eller helgonfigurer. Konstnärens verk är fulla av allegorier och präglas av mysticism! Alla som är intresserade av Hubert van Eycks verk erbjuds reproduktioner av Hubert van Eycks tavlor från bimago.

Tavlor av Hubert van Eyck

Hubert van Eyck var en flamländsk konstnär, bror till den mer kända Jan, han är tyvärr inte lika känd som sin bror, inte av en slump har han bara ett mycket berömt verk, men bland tavlorna av Hubert van Eyck i vår kollektion hittar du många mindre kända tavlor. Konstnären, som bara är känd för ett enda verk, har skapat stort intresse även bland kritiker, varav många till och med tror att han aldrig har existerat. Bland Hubert van Eyck-reproduktionerna hittar du självklart författarens mest kända triptyk, nämligen "Det mystiska lammets tillbedjan", som senare skulle fullbordas av hans bror Jan. Hubert van Eyck-reproduktioner är mycket färgstarka och att äga den mest kända triptyken skulle vara en fantastisk gåva till dig och ditt hem. Vi rekommenderar konstnärns få verk för färgerna, eftersom de är mycket levande och karaktärerna är vackert skildrade.

Reproduktioner av Hubert van Eyck

Är du trött på de vanliga kända och välkända konstnärerna och vill hitta något och någon mer nischat? Älskar du färger och arbetar med många karaktärer? Älskar du religiösa tavlor eller tavlor med anknytning till religion? Då är Hubert van Eycks tavlor något för dig. Titta på dem på bimago och du kommer att se att de är mycket intressanta och speciella. Färgerna och skildringen av människorna och karaktärerna i verket är höjdpunkten i Hubert van Eyck-reproduktionerna, triptyken och även konstnärns mest kända verk visar dessa egenskaper mycket väl. Färgen grön är en primärfärg och förekommer ofta i Hubert van Eycks berömda tavlor, så om du har många gröna möbler eller väggar som är grönmålade är hans tavlor perfekta för dig och kommer att matcha din omgivning mycket väl.