inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-30% på alla tavlor Erbjudandet gäller till 22.04.2024 Erbjudandet gäller: : :

Horace Vernet

Kategorier
Filter

Filter

Orientering

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Är du intresserad av historia? Är du intresserad av berömda slag? Ta en titt på kollektionen med reproduktioner av Horace Vernet, en fransk konstnär och grafiker som bland annat förevigade de stora napoleonska slagen i sina verk! Genom att dekorera dina väggar med originalverk kan du lyfta fram din egen passion och umgås med konsten varje dag med stort S. Horace Vernets tavlor från bimago-kollektionen kan användas för att dekorera vardagsrum, kontor eller entré.

Canvas reproduktioner av Horace Vernet

Horace Vernet är en oerhört begåvad och uppskattad grafiker och målare i konstvärlden. Den franska konstnären var hela sitt liv förknippad med Frankrikes huvudstad - Paris. Han föddes där och utvecklade sin konst under slutet av 1700-talet och början av 1800-talet. Hans passion för konsten är inte en tillfällighet. Horace Vernet är nämligen son till Antoine Charles Horace Vernet - en ansedd målare och erkänd litograf. Det var under hans ledning som fransmannen utvecklade sina talanger. Även Jean-Michel Moreau - en ritare, målare och illustratör, engagerade sig i utbildningen av nästa generation konstnärer. Man kan därför med säkerhet säga att dessa två företrädare för konstvärlden hade störst inflytande på Horace Vernets verk. Intressant nog delade fransmannen också gärna med sig av sin kunskap. Han var särskilt förtjust i det polska konstnärssamhället och utbildade bland annat Józef Brodowski och January Suchodolski. Han blev också fadder åt Wojciech Horacy Kossaka.


Reproduktioner av Horace Vernets målningar på väggen

Vad gäller tematik, dominerades den fransmannens verk av historiemåleri. Han avbildade särskilt älskade scener från krig och slagfält. Dessutom skapade han gärna jaktmålningar och porträtt. Reproduktioner av Horace Vernets målningar är en riktig läckerbit för historiaälskare. Dessa målningar, fulla av extraordinära detaljer, kommer att pryda vardagsrummet, entrén eller kontoret och få oss att känna oss som om vi vore i ett världsomspännande museum eller konstgalleri. Horace Vernets reproduktioner, tillgängliga i bimago-butiken, utmärker sig genom hög kvalitet och omsorg om detaljer. Vi kan välja mellan premiumutskrifter med en tredimensionell yta, utskrifter på duk eller handmålade tavlor.