inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-25% på alla tavlor Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Hokusai Katsushika- Konstreproduktioner och replikas av de mest berömda konstnärerna

Kategorier
Filter

Filter

Färg

Orientering

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Är du fascinerad av japansk kultur och konst? Vill du skapa ett substitut för Land of the Rising Sun inom dina fyra väggar? Missa inte reproduktionen av Hokusai Katsushika, en av Japans största konstnär, känd för sina färgglada ukiyo-e träsnitt. Dessa tavlor kännetecknas av expressiva former och starka övergångar mellan färgerna. Med canvastavlor från bimago kan du dekorera din inredning med ett originellt motiv och njuta av en avkopplande atmosfär.

Tavlor av Katsushika

Katsushika Hokusai var en japansk målare och är mest känd för sina tryck med teatermotiv, mysterieböcker, illustrationer av populära romaner och läromedel. I vår kollektion av Katsushika-reproduktioner hittar du de flesta av den japanska konstnärens verk. Bland de berömda Katsushika-målningarna finns en av målarens mest kända målningar på duk, "Den stora vågen i Kanagawa", som du säkert har sett vid många tillfällen och kanske har en del av er till och med tatuerat den på någon del av kroppen. Katsushikas målningar är uppslukande och speciella, om du har dem i ditt hem kommer du att få färg och det känns som om du upplever dessa målningar inifrån, ett exempel är den färgglada målningen som föreställer berget Fuji.

Reproduktioner av Katsushika

Katsushika Hokusai är en mycket speciell konstnär, ibland till och med rolig, men många av hans målningar kan få vem som helst att le. Det viktigaste kännetecknet för Katsushikas målningar och tryck av målaren själv är att de alla är mycket färgglada, färg är målarens intresseområde, så om du älskar färg och natur, eftersom temat för hans målningar ofta är naturelement, är Katsushikas reproduktioner den perfekta lösningen för dig. Alla Katsushikas reproduktioner är tryckta på italiensk canvas av bomull, som också är mycket lätt, så du behöver inga tjocka spikar eller krokar, som du kan köpa separat på bimago. Så om du älskar Japan, färger och natur är den här kollektionen tavlor perfekt för dig, och dessutom är den väldigt rolig så dina barn kommer också att gilla den.