inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-35% på alla tavlor Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Hans Holbein the Younger

Kategorier
Filter

Filter

Orientering

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Hans Holbein den yngre var en tysk konstnär och tecknare från renässansen. Han skapade porträtt, altartavlor, väggtavlor och glastavlor. Konstnärerna Hans Baldung Grien och Matthias Grünewald inspirerades också av den italienska konsten från den snabbt föränderliga tiden. Bimagogalleriet kunde inte vara komplett utan reproduktioner av Hans Holbein den yngres tavlor. Tavlorna ger karaktär åt ditt vardagsrum eller kontor! Dukutskrifterna kommer att passa perfekt till inredningen!

Tavlor av Hans Holbein den yngre

Hans Holbein den yngre var en tysk konstnär och gravör som arbetade både i Basel och i England vid Henrik VIII:s hov. Det är hans porträtt av Henrik VIII som många säkert har sett vid flera tillfällen, men bland de tavlor av Hans Holbein den yngre som vi föreslår hittar du inte detta porträtt, men du hittar ett annat lika berömt porträtt, nämligen Erasmus av Rotterdam. Hans verk är mycket välkända, många av dem har du sett vid olika tillfällen, men kanske kände du inte till konstnären.Tack vare de Hans Holbein de yngre reproduktioner som du hittar på bimago har du möjlighet att köpa dessa reproduktioner som är gjorda till perfektion och du kan också få en av hans vackra tavlor. Reproduktioner av Hans Holbein den yngre ger en känsla av konst både där den inte finns och där den redan finns, men en extra bit skadar aldrig.

Berömda tavlor Hans Holbein den yngre

Att ha ett konstverk i sitt hem är ett verkligt privilegium, oavsett om det är ett original eller en reproduktion, ger vi dig möjligheten att ha ett riktigt konstgalleri i ditt hem.De kollektionar av tavlor vi erbjuder är oändliga, en av dem inkluderar reproduktioner av Hans Holbein den yngre. Varför spendera så mycket pengar på en originaltavla när du har möjlighet att köpa en trogen och exakt reproduktion? Alla utskrifter av de berömda tavlorna av Hans Holbein den yngre har en italiensk canvasbas och träförpackningen är stark och hållbar, plus att motiven är i full HD och skrivs ut med luktfria och 100 % säkra toners. På bimago hittar du många tavlor av Hans Holbein den yngre, de flesta av dem porträtt, eftersom Holbein älskade att måla porträtt, så om vi har övertygat dig med alla kvaliteterna hos vårt tillfälle, behöver du bara ta en titt på bimago.