inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-40% på fototapeter till 2023.02.09 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Segantini tavlor

Kategorier
Filter

Filter

Orientering

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Fantastisk komposition och spännande färger: det är kännetecknande för Giovanni Segantinis tavlor, en italiensk konstnär som skapade i den naturalistiska realismens och den symbolistiska nyimpressionismens anda. Konstnären har skapat ett stort antal landskap, förtrollade med ljus- och skuggspel, samt genusscener och stilleben. Du behöver inte nödvändigtvis besöka museer för att beundra dem: du kan dekorera dina väggar med Segantini-reproduktioner från bimago-kollektionen. Upptäck och reproduktioner av Giovanni Segantini!

Segantini reproduktioner

Giovanni Segantini var en italiensk konstnär som blandade verismo, symbolism och pointillism. Hans målningar är gjorda en plein air, det vill säga i det fria. Han skildrade scener från landsbygden, människorna: det ödmjuka och hårda arbetet, familjen och särskilt scener som utspelar sig i bergen. I Segantinis målningar finns det vid sidan av människorna alltid djur, som ses som livets trogna följeslagare. En av de utmärkande egenskaperna hos denna målare är de ljuseffekter som han använder i sina målningar.

Visa mer Visa mindre

Segantini konstreproduktioner

För de som älskar den här stilen och för de som älskar jordbruk och djur har Bimago skapat en avdelning som är tillägnad Segantinis målningar. I denna avdelning hittar du ett stort antal reproduktioner av hans målningar. Följande reproduktioner är perfekta för rustika hus eller vintagehus. Du kan hänga dem i köket, vardagsrummet eller sovrummet. Den perfekta inredningen är rustik och enkel, välj trämöbler i naturliga toner, lägg till trädekorationer och korgar för att ge en ännu mer lantlig touch. Prova att lägga vallmo och solrosor i en vas bredvid tavlorna för att ge dem en mer rustik känsla. Djuren, landskapen, bergslandskapen och jordbrukslandskapen kommer att skapa en atmosfär av lugn och ro i ditt hem. Du kommer att kunna slappna av när du kommer hem efter en lång och tröttsam dag. För att göra din bostad unik behöver du inte längre ändra din inredning helt och hållet. På ett enkelt, snabbt och ekonomiskt sätt kan du radikalt förändra väggarnas utseende. Dessutom är de en utmärkt presentidé för konstälskare och som gåva vid jubileer och bröllop. Om du letar efter något speciellt för att dekorera din restaurang, café eller butik rekommenderar vi hans konstverk.