inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-35% på alla tavlor Erbjudandet gäller till 29.04.2024

Tavlor av Georges de la Tour

Kategorier
Filter

Filter

Orientering

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Georges de La Tour var en fransk konstnär från barocken. Han är mest känd för sina nattliga tavlor inspirerade av bibliska teman, dekorerade i speciella färger och upplysta endast av stearinljus. I sina verk förevigade konstnären också dagsscener med gamla människor och tiggare. På bimago har vi skapat en kollektion med reproduktioner av Georges de La Toura, som passar perfekt som komplement till klassiskt inredda rum. De La Tours tavlor passar perfekt till trämöbler och mycket annat.

Canvastavlor av Georges de la Tour

Georges du Mesnil de La Tour var en fransk bildkonstnär och en stor exponent för barocken. Han kallades "nattens konstnär" på grund av sina verk, som avbildade scenarier i mörker med artificiellt ljus. De La Tours konstnärliga väg beskrivs med utgångspunkt från en mer realistisk fas, följt av en långsam utveckling mot en mer abstrakt stil, där allt balanseras med spelandet av nattljus. Inte mycket är känt om Georges De la Tour tavlor, men de är fortfarande underbara att betrakta och vi erbjuder dig möjligheten att få en konstreproduktion rätt i ditt hem.

Visa mer Visa mindre

Reproduktioner av Georges de la Tour

I Bimagos katalog finns ett stort antal reproduktioner av Georges de la Tour canvastavlor. Vi rekommenderar dessa konstverk för dem som har hem i klassisk stil och inredda i barockstil. De perfekta möblerna att kombinera med dessa tavlor är mörkfärgade och massivt trä. Väggarna måste vara ljusa och enfärgade för att markera och belysa de mörka tonerna som används av konstnären. Välj stora kristallkronor eller i alla fall lampor i klassisk stil. Ljus spelar också en viktig roll när det gäller att framhäva detaljerna i dessa konstverk. Vi rekommenderar att du applicerar belysning nära dem eller placerar dem så nära som möjligt till naturlig belysning. Reproduktioner kommer att se bra ut i både vardagsrum och sovrum, men om du letar efter något särskilt till ditt kontor eller arbetsplats, rekommenderar vi dem starkt! De kommer att ge en touch av elegans och en konstnärlig air till interiören. Dessutom, som alla konstverk, kommer de att skapa en avkopplande och terapeutisk atmosfär. Missa inte chansen att ha ett av dessa konsterk direkt i ditt hem. Besök Bimago och välj din favoritreproduktion!