inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-40% på fototapeter till 2023.02.09 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Franz von Stuck

Kategorier
Filter

Filter

Orientering

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Canvastavla Amazone
från
504,00 kr
Canvastavla Salome
från
504,00 kr
Canvastavla Danzarina
från
504,00 kr
Canvastavla Spring
från
504,00 kr
Canvastavla Helena
från
504,00 kr
Canvastavla Inferno
från
504,00 kr
Canvastavla Orpheus
från
504,00 kr
Canvastavla Phryne
från
504,00 kr
Canvastavla Wettlauf
från
504,00 kr
Canvastavla Die Wippe
från
504,00 kr
Canvastavla Amazon
från
504,00 kr
Canvastavla Pan
från
504,00 kr
Canvastavla Pygmalion
från
504,00 kr
Canvastavla Sphinx
från
504,00 kr
Canvastavla Pietà
från
504,00 kr
Canvastavla Narcissus
från
504,00 kr
  1. 1
  2. 2
Franz von Stuck var en tysk konstnär, som skapade i expressionismens och symbolismens anda. Konstnärens målningar dominerades av religiösa och mytologiska scener som utmärkte sig genom sina unika färger och ornament. För konstälskare med stort "K" som vill få in skönheten i denna konstnärs målningar i sina rum erbjuder vi Franz von Stuck-reproduktioner från bimago! Stormästarens canvastavlor kan med framgång användas för att dekorera de mest representativa rummen i huset!

Franz von Stuck Tavlor

Franz von Stucks tavlor kommer att tillfredsställa smaken hos de som älskar expressionism och symbolism. Denna konstnär är en representant för dessa två rörelser. Samlingen av Franz von Stucks berömda tavlor är en blandning av olika former, färger och teman som kommer att överraska dig å ena sidan och glädja dig å andra sidan. Franz von Stuck-reproduktioner visar ofta porträtt. Bland konstnärens mest kända verk finns också scener som inte kan tolkas tydligt. En sådan specificitet är perfekt för en boho, scandi boho eller orientalisk inredning.


 

Fastnade tavlor

Tack vare Franz von Stucks tavlor kommer dina väggar att få liv i färgerna och genom att välja en konstnärlig skapelse av denne konstnär får du vad du söker eftersom hans tavlor har ett imponerande brett spektrum av färger. De mest populära temana i Franz von Stucks berömda tavlor är inspirerade av mytologi och Bibeln och hans berömda karaktärer som Herkules, Bacchus, Judith och Salome. Tavlorna kompletterar den klassiska stilen på ett raffinerat sätt som även kan användas i moderna interiörer. Tavlor ser alltid bra ut, så du behöver inte bara placera dem i ditt hem, utan du kan också dekorera kontor och lokaler. Upptäck vad vi har förberett för dig i vår Bimago-butik! Om du har några tvivel eller frågor, vänligen kontakta oss!