tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter
-50% på fototapeter Sista dagen på erbjudandet! Erbjudandet gäller: : :

Goya tavlor

Kategorier
Filter

Filter

Orientering

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Canvastavla The Swing Canvastavla The Swing
från
203,49 kr
  1. 1
  2. 2

Tavlor av Goya

Francisco José de Goya y Lucientes var en spansk bildkonstnär och grafiker. Goyas mångsidighet gör honom till en konstnär som är svår att placera i en specifik konstnärlig genre. Goyas samtliga verk har både drag av hans upplysningsidéer men även av romantiska impulser. Konstnären är väl medveten om sin dualism mellan känsla och förnuft och syftar därmed till att övervinna den perfektionism som är typisk för den nyklassiska stilen och att skildra scener hämtade från vardagens verklighet eller från hans rika fantasi. Goya förespråkar en mycket autonom och orginell stil, långt ifrån schematikerna för de verk som skapats av andra konstnärer. Goyas målningar har ett mycket brett spektrum av ämnen. Vi kan hitta både porträtt, stilleben och vardagsscener bland dem. Verken kan delas in i två faser. Den första kallades "de ljusa målningarna" och den andra "de svarta målningarna". På ett märkbart sätt använder Goya en lös, vital stil i modernitetens namn. Temat för dessa målningar är spansk folklig tradition. I de svarta målningarna skildrar Goya skeppsbrottsscener, flykter, bränder, attacker av brigander, obscena människor samt brutala och tragiska händelser.

Visa mer Visa mindre

Tavlor av Goya

Drömmer du om ett verk av Goya i ditt sovrum, men har inte råd med orginalet? Bimago har rätt lösning för dig! På ett prisvärt och enkelt sätt kan du uppleva hans verk. Tavlorna kommer att se bra ut i både en klassisk och minimalistisk inredd lägenhet. Bland de många reproduktionerna i vår katalog finns det något för alla smaker. Reproduktionen kommer att göra sig perfekt både i sovrummet och i vardagsrummet. Reproduktioner är perfekta som gåvor. Bådesom födelsedagspresent till ett Goya-fan, eller som gåva till bröllop eller bröllopsdag.

Goya för sovrummet

Varje Goya-älskare kommer älska reproduktionerna på duk som finns i Bimagos katalog. Om du dras till en klassisk och mörk stil kan du inreda ditt sovrum med massiva möbler, kristallkronor, sammetsridåer tillsammans med en av Goyas mörka reproduktioner, till exempel "Saturnus slukar sin son". Föredrar du en klassisk stil men ändå med mjukare och ljusare inslag? Välj då istället en färgstark och livlig tavla av Goya till ditt sovrum som: "Tvättkvinnorna" eller "Druvskörden". Kombinera den med tyll- eller sidengardiner, kristallkronor och klassiska och lätta möbler. Om din stil snare är minimalistisk och modern, kan du också välja ett självporträtt av Goya på vår hemsida. Genom att kombinera glas- och metallprydnader med geometriska lampor och linnegardiner kan du skapa en modern stil i ditt sovrum.

Inred ditt vardagsrum

Inred ditt vardagsrum med en av Goyas reproduktioner. Hans verk passar en rad olika stilar. Från klassiska till mer moderna och minimala. Reproduktionen kommer att göra sig perfekt mot ljusa väggar för att skapa en iögonfallande kontrast. Tavlorna passar utmärkt oavsett om du föredrar klassiska möbler med fåtöljer och soffor i barock stil eller moderna möbler med hörnsoffor i skandinavisk stil och soffbord i glas. Med denna prisvärda lösning kan du inreda ditt vardagsrum eller kök på ett ögonblick. Även den mest kräsna konstkännaren kommer bli övertygad!