tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter
-50% på fototapeter Sista dagen på erbjudandet! Erbjudandet gäller: : :

Konstverk av Manet

Kategorier
Filter

Filter

Orientering

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Canvastavla Marine Canvastavla Marine
från
201,69 kr
Canvastavla Nana Canvastavla Nana
från
199,44 kr
Canvastavla Reading Canvastavla Reading
från
291,69 kr
Canvastavla Olympia Canvastavla Olympia
från
201,24 kr
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Tavlor av Manet

Édouard Manet var en fransk målare ansedd som den största tolkaren av pre-impressionistisk konst. Det var en grundläggande egenskap mellan realism och impressionism. Manet inspirerades av önskan att söka sanningen bakom ett utseende och att föreviga verkligheten som en målning. Manet skildrar i sina målningar fragment av samtida liv och livet olika faser av det andra imperiets moderna samhälle. Han var en av de mest kontroversiella artisterna under andra hälften av 1800-talet. På grund av deras olika genrer kan Manets verk hängas i olika rum. Landskap eller stilleben passar vardagsrummet och porträtt kan användas på ett kontor och i sovrummet. Tavlor av Manet kännetecknas av precision och täta färgsegment vilket skiljer dem från andra impressionister. Hans målningar är fulla av ljus och skugga i olika former och färger. Manet är inspirerad av verk från de mest kända klassiska målarna, såsom Titian och Raphael, men även andra artister.

Visa mer Visa mindre

Manet i ditt vardagsrum eller sovrum

Älskar du realistiska målningar? Vill du ha ett motiv av Manet i ditt vardagsrum eller sovrum?! Då har vi på Bimago något unikt att erbjuda dig! Manet reproduktioner är en perfekt ekonomisk lösning för att försköna ditt vardagsrum och genom att kombinera rätt dekor med dessa vackra tavlor får du ditt perfekta vardagsrum. Kombinera Manets olika verk med ett vardagsrum i klassisk stil med stora mörkfärgade fåtöljer i läder och en soffa av samma stil, lägg till ett massivt träbord i mörk färg och försök att kombinera en kristallkrona för att göra rummet ljusare och rymligare. Du kommer att skapa ett vackert spel mellan ljus och skugga. Har du ett vardagsrum i minimalistisk stil men är fortfarande kär i Manets stora verk?! Oroa dig inte, det finns underbara alternativ för dig med! I själva verket utförde Manet, som redan nämnts, olika typer av representationer. Välj något enklare och lättare så kan du inreda ditt vardagsrum med. Manets djärva nakenbilder är en perfekt dekoration att lägga till i t.ex. ditt sovrum. De varierade färgerna som används och de olika representationerna av denna konstnär tillfredsställer varje smak och låter dig inreda alla typer av rum.

Inred din restaurang

Om du äger en restaurang och speciellt om den ligger i eller omkring ett historiskt stadscentrum försök att lägga till en av Manets reproduktioner för att dekorera den. I vårt utbud hittar du ett stort antal reproduktioner av denna konstnär, som du mycket väl kan anpassa till alla typer av restauranger. Tack vare de olika teman som representeras av denna konstnär kan du dekorera båda platserna med en minimalistisk stil och mer klassisk. Om du tänker skapa en mer rustik och enkel stil försök att kombinera en reproduktion som representerar naturen tillsammans med enkla trästolar som påminner om målningens färger, välj bomullsdukar med rutiga mönster och försök att hänga rustika dekorationer på väggarna. Om din stil istället går mot klassisk välj ett porträtt målat av Manet, kombinera det med eleganta stolar med en vadderad rygg, välj satängdukar och lägg till en löpare tillsammans med blommor eller ljus. Överdriv inte dekorationerna, Manets målningar är fantastiska utan att behöva nyttja den omgivande miljön. Dina gäster kommer säkert att bli förvånade över den underbara känslan och dekorationerna som matchar just dessa tavlor.