tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter
-50% rabatt på utvalda produkter Gratis frakt Erbjudandet gäller: : :

Målningar av Degas

Kategorier
Filter

Filter

Orientering

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Canvastavla Dancer
från
201,24 kr
Canvastavla The Tub
från
202,14 kr

Degas impressionistiska rörelse

Degas var en fransk målare och skulptör. Han är en del av den impressionistiska rörelsen, men till skillnad från de andra konstnärerna i gruppen är hans huvudsakliga inspiration inte i naturen utan i det livliga stadslivet: torg, hästkapplöpningar, trånga kaféer, teatrar och dansörer. Han känner sig också helt bekväm att arbeta inomhus och om Monet letade efter de oändliga reflektionerna av livet i vattnet, fångar Degas dem i dansarnas förföriska röreselser. Han uttryckte sig en gång med: ”De kallar mig dansarnas konstnär. «De förstår inte att dansaren för mig är något som representera rörelser».

Visa mer Visa mindre

Degas tavlor

Reproduktionen av Degas tavlor sticker ut på grund av sin stora elegans. I vår kollektion hittar du olika reproduktioner av de berömda målningarna av denna duktiga konstnär som gör ditt hem perfekt. Degas målningar kännetecknas av en mycket speciell linje och en originalkomposition. Dessa tavlor kommer att ge glans till ditt hem och lämpar sig inte bara till konstälskare utan också för alla de som vill ge lite still till atmosfären i sina hem. Du hittar reproduktioner av olika slag, från känsliga dansare till andra berömda serier såsom: Porträttet av Monsieur Ruelle eller Porträttet av Giuseppina Gaujelin men även sensuella verk som: Kvinna som torkar sig eller tavlan efter badet. Det stora utbudet i vår kollektione säkerställer alla smaker och stilar hos varje person som vill förse sitt hem med något unikt och speciellt, men till ett bra pris.

Degas tavlor - vacker konst

Med Degas målningar som är ren konst kan du skapa din egen lilla utställning i ditt egna hem. De är perfekta för vardagsrummet eller sovrummet. Du kommer att ge ditt vardagsrum en klassisk känsla genom att kombinera Degas tavlor, klassiska barocksoffor, imponerande fåtöljer och mörkfärgade skåp. För att göra ditt vardagsrum ännu mer majestätiskt, lägg till vinrött eller ljusblå gardiner och du kommer att känna dig som i ett riktigt museum eller en teater.

Ballerinor till barnrummet

Om du letar efter något speciellt för att dekorera din dotters sovrum kan du försöka inreda med de underbara tavlorna av dansare som illustreras av Degas. I Bimago-kollektionen hittar du reproduktioner av ballerinor i olika nyanser så enligt din färgpreferens kan du välja rätt tavla för dig och din lilla flicka. Välj en dekoration i prinsessstil, lägg till spetsgardiner och vita möbler och massor av fyrkantiga kuddar för att försköna sängen och ställ porslindockor i hyllorna. Försök dock att inte göra miljön för tung och inte göra den för allvarlig. Du kommer definitivt skapa drömrummet för din dotter som kommer att känna sig som en prinsessa och älska den här stilen.

Presentidé

Letar du efter en speciell presentidé till en vän eller familjemedlem?! Om du älskar tavlor eller om någon just har köpt ett nytt hem och du har märkt att de älskar den här stilen, försök leta efter något i vårt utbud av Degas tavlor. Vår Degas-avdelning har ett stort utbud av konstverk där du alldeles säkert hittar något som passar den person du vill köpa presenten till. Genom att välja en tavla av den här konstnären kommer du aldrig att göra ett dåligt intryck och du kommer att överraska den person får presenten. Du kommer att ge en gåva som skiljer sig från det vanliga, vilket inte är trivialt och det är något vi alla uppskattar.