inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-35% på canvastavlor Gratis leverans till 2024.03.18 Erbjudandet gäller: : :

Duccio di Buoninsegna

Kategorier
Filter

Filter

Orientering

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Duccio di Buoninsegna var en av sin tids mest inflytelserika italienska konstnärer. Han föddes i Siena i Toscana, arbetade huvudsakligen i tempera och målade, liksom de flesta av sina samtida konstnärer, religiösa motiv. Bland hans verk finns Madonna dei Rucellai för Santa Maria Novella och den mytomspunna Maesta, målad för katedralen i Siena. Han är också upphovsman till målningen Madonna, som köptes för 45 miljoner dollar. Duccio di Buoninsegna reproduktioner av bimago är en kollektion målningar av de stora mästarna!

Duccio di Buoninsegna tavlor

Är du fascinerad av konst med stort A? Samlingen av tavlor av Duccio di Buoninsegna kommer att vara en fröjd för ögat och dekorera dina väggar på ett elegant sätt. Konstnären hämtade inspiration från den bysantinska konsten, vilket framgår av det symmetriska arrangemanget och den dominerande färgen guld som syns i hans tavlor. Om du gillar den här färgläggningen kan du välja de berömda tavlorna av Duccio di Buoninsegna! Duccio di Buoninsegna-reproduktioner föreställer berömda bibliska scener och du kan använda dem för att skapa en tematisk dekoration. Genom att välja flera konstverk från samma kollektion kan du ha ett bildgalleri i ditt eget hem!


 

Duccio tavlor

Duccio di Buoninsegnas tavlor är odödliga heminredningar eftersom de aldrig förlorar sin relevans. Det finns också andra fördelar, varav den viktigaste är att de är det enklaste dekorativa elementet att byta ut. Flytta helt enkelt de berömda Duccio di Buoninsegna-tavlorna till en annan plats. Oavsett om du vill dekorera ditt vardagsrum, sovrum eller arbetsrum kan du inte göra det bättre! En unik kollektion av Duccio-tavlor väntar på dig i Bimago. Dessutom kan tavlan vara en fantastisk gåva till en födelsedag, namnsdag eller andra tillfällen!