inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-40% på fototapeter till 2023.02.09 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Tavlor av Velázquez - De mest kända konstverken

Kategorier
Filter

Filter

Orientering

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Canvastavla Philip IV
från
504,00 kr
Canvastavla Philip IV
från
504,00 kr
Canvastavla The Lunch
från
504,00 kr
Canvastavla Philip IV
från
504,00 kr
Diego Velazquez är en utmärkt spansk konstnär från barocken. Bland hans verk finns porträtt av hovet och genrescener samt religiösa och mytologiska målningar. Diego Velazquez reproduktioner är perfekta för atmosfäriska miljöer med mjuka färger. Tack vare konstnärens exceptionella uppmärksamhet på färgspel och chiaroscuro har hans målningar blivit en tidlös ikon för barockkonsten. Diego Velazquez-reproduktioner från bimago är en unik kollektion. Välj din favoritmålning av spanska konstnärer!

Tavlor av Velázquez

Diego Velázquez var en spansk bildkonstnär och en av barockens största namn. Dessutom var han en stor hovmålare. Han skapade huvudsakligen porträtt, men i tavlorna tog Velázquez ofta upp religiösa och mytologiska scener. Hans konstverk kännetecknas av en elegant, balanserad och solid kromatism, och hans penseldrag är intensiva. Ett bra exempel på hans berömmelse är porträttet av påven Innocentius X, som han gjorde under sin resa till Italien. För detta konstverk tilldelades han en medalj och en guldkedja av påven. Denna målare tog lång tid på sig för att framställa sina konstverk så sanningsenliga som möjligt, och det är just denna egenskap som gör dem speciella.

Visa mer Visa mindre

Velázquez tavlor på dina väggar

Om du vill ha en av Velazquez tavlor på dina väggar kan Bimago erbjuda dig perfekta reproduktioner av hans konstverk. Hem i klassisk stil med möbler som påminner om barocktiden är perfekta för denna typ av canvastavlor. Inred ditt hem med mörka trämöbler,rama in reproduktionen med stora guldfärgade ramar och addera sammetskuddar i din soffa eller sovrum. Du får en fantastisk effekt! Du kan placera tavlorna både i ett vardagsrum, i ett sovrum eller på ditt kontor. Kom ihåg att lägga till belysning nära konstverken för att framhäva detaljerna. Exponera konstverket på ljusa väggar och i en framträdande del av rummet. Denna typ av tavlor i ditt hem kommer att öka både elegans och originalitet till interiören. Köp en av dessa reproduktioner för att radikalt ändra inredningen! Bimago har ett brett urval och du inreda ditt hem och eller din arbetsplats på ett prisvärt sätt. Vi garanterar att du inte kommer att bli besviken!