inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-40% på fototapeter till 2023.01.26 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Dante Gabriel Rossetti - Konstreproduktioner och Copyart av de mest berömda konstnärerna

Kategorier
Filter

Filter

Orientering

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Canvastavla Day Dream
från
504,00 kr
Canvastavla Pandora
från
504,00 kr
Canvastavla Pandora
från
504,00 kr
Canvastavla Found
från
504,00 kr
Canvastavla Pandora
från
504,00 kr
Dante Gabriel Rossetti var en engelsk konstnär av italienskt ursprung som var verksam på 1800-talet. Hans målningar kännetecknas av skarpa färger, dekorativ karaktär och precision i teckningen. Rossettis målningar är ofta inspirerade av bibliska teman, mytologi och Shakespeares verk. Om detta ämne ligger dig varmt om hjärtat och du vill dekorera ditt hem, leta efter Dante Gabriel Rossetti-reproduktioner på bimago! På grund av motivens universella karaktär kan dessa canvastavlor användas i olika inredningar!

Dante Gabriel Rossetti - liv och verk

Dante Gabriel Rossetti (1828-1882), engelsk konstnär, poet och översättare. Representant för den engelska konstskolan, en av grundarna av Pre-Raphaelite Association. Hans verk återspeglar hans passion för litteratur. I sina tidiga målningar illustrerade Rossetti verk av Dante, Shakespeare, Browning och legenden om kung Arthur. År 1845 antogs han till Sass's Drawing Academy och 1845 till den prestigefyllda Antique School vid Royal Academy. Hans verkstad och ämnena för hans verk förändrades med tiden. Vid Royal Academy bildade han tillsammans med John Everett Millais, William Hunt och sin bror Williamemichal Rossetti konstföreningen "The Pre-Raphaelite Brotherhood". Pre-rafaeliterna var emot akademisk konst och följde mästarna från den tidiga renässansen. Det förraphaelitiska konsten inspirerades av bibliska teman, arthuriska legender och mystiska anspelningar. Pre-rafaeliterna försökte måla realistiskt och samtidigt införde de symbolism, mystik och sentimentalism i sina verk. Rossettis kvinnoporträtt föreställer ofta melankoliska kvinnor, ofta med de somatiska dragen hos hans hustru och musa Elizabeth Siddal. "Proserpine", "Blessed Beatrix" och "Lady Lilith" är exempel på Rossettis kvinnoporträtt i den ovanliga stilen i det pre-rafaelitiska konsten.


 

Dante Gabriel Rossetti - kollektion av kända målningar

Dante Gabriel Rossetti uppskattas för sina originella idéer i sitt konst. Kollektionen av målningar på duk "Dante Gabriel Rossetti" består av de mest kända verken av denne författare, som finns tillgängliga på bimago. Om du uppskattar den originella stil som Dante Gabriel Rossetti representerade i sina verk, är den här kollektionen något för dig. I kollektionen "Dante Gabriel Rossetti" på bimago hittar du de mest kända verken av denne skapare. Dante Gabriel Rossetti hade en stor inverkan på sin tids konst och fann anhängare till sin målarstil. Du kan redan i dag välja en av hans reproduktioner som dekoration på ditt kontor. Den höga kvaliteten på reproduktionerna garanterar att varje målning kommer att se fantastisk ut i din inredning. Dante Gabriel Rossetti - Upptäck ett brett utbud av reproduktioner av denna konstnär och ta in konst i ditt hem med reproduktioner på duk. I bimagogalleriet hittar du över fyra tusen reproduktioner av kända målningar - vi bjuder in dig att upptäcka vårt omfattande utbud.

Dante Gabriel Rossetti - över 4000 reproduktioner av kända målningar i bimago galleriet

Dante Gabriel Rossetti är en författare vars verk ger svindlande priser och finns i världens mest kända gallerier. Lyckligtvis är priserna på reproduktioner av hans målningar verkligen överkomliga på bimago, så din lägenhet får en exceptionell väggdekoration. Dante Gabriel Rossetti uppnådde ett exceptionellt konstnärskap och en individuell stil i sina målningar, vilket vi har försökt att återspegla i våra reproduktioner. Om du uppskattar hans verk kan du ta del av erbjudandet om reproduktioner på duk på bimago. I vår butik finns målningar från kollektionen "Dante Gabriel Rossetti" tillgängliga som högkvalitativa canvasutskrifter. Dessutom kan utvalda målningar beställas i Premium Print-teknik eller i form av handmålningar. Dante Gabriel Rossetti-kollektionen består av dussintals noggrant utvalda målningar där du kan hitta din favoritdekoration. Om du letar efter en intressant väggdekoration kan en reproduktion av en målning säkert passa din smak. Vi rekommenderar kollektionen Dante Gabriel Rossetti där du kan hitta den perfekta väggdekorationen för ditt rum och en fantastisk idé för en present till någon du älskar.