inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på canvastavlor Gratis leverans till 2024.03.18

Reproduktioner av Friedrich

Kategorier
Filter

Filter

Färg

Orientering

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Canvastavla The Stages of Life
från
333,45 kr
555,75 kr
Canvastavla Giant Mountains
från
302,40 kr
504,00 kr
Canvastavla The Monk by the Sea
från
302,40 kr
504,00 kr
Canvastavla Chalk Rocks on Rügen
från
302,40 kr
504,00 kr
Canvastavla Dreamer
från
302,40 kr
504,00 kr
Föreställ dig att dina favoritmästerverk ligger lika nära varandra som dina favoritfilmer eller din favoritmusik? Och att slippa besöka galleriet varje gång du vill se dem? Tänk om du kunde ta in denna klassiska konst i ditt hem eller på ditt kontor och dela din konstnärliga vision och smak med din familj, dina kollegor och dina kunder? Friedrichs tavlor är en kollektion klassiska konstreproduktioner från bimago. Ta in verk av stora konstnärer och konstnär från olika historiska perioder i din inredning, nu tillgängliga för alla!

Tavlor av Friedrich

Caspar David Friedrich var en tysk bildkonstnär och företrädare för romantisk konst. Friedrich kännetecknas av hans undvikande av runda former, och använder sig främst av kalla färger. Han föredrar skarpa och vinklade former, och ett återkommande motiv är stenar, klippor, berg, is och andra element som förstärker intrycket av en hård och skarp bild. Uttrycket ligger i den exakta utformningen av detaljerna. Med tiden går hans verk i en alltmer symbolisk riktning och de starka formerna blir förenklade och tenderar till abstraktion. Hans verk utstrålar en spänning och dragningskraft och avslöjar en stark andlighet hos konstnären. Vill du ha något speciellt i ditt hem? Välj då en av reproduktionerna av Friedrichs tavlor i Bimagos katalog. På ett prisvärt och inspirerande sätt kan du inreda ditt hem.

Visa mer Visa mindre

Berömda tavlor av Friedrich

I vår katalog hittar du flera reproduktioner av berömda verk av Friedrich. De passar utmärkt på ett kontor, ditt vardagsrum eller sovrum. Reproduktioner passar bra i klassiska, moderna och hem i skandinavisk stil. Möbler med skarpa former matchar särskilt med Friedrichs tavlor. Du kommer få en mystisk och spännande romantisk miljö i ditt hem som kommer imponera dina gäster. Söker du efter en orginell presentidé? Sök i vår katalog för reproduktioner av Friedrichs berömda tavlor! Ta chansen och ta del av Friedrichs alster i ditt eget hem på ett prisvärt sätt!