inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på canvastavlor Gratis leverans till 2024.03.18

Canaletto - reproduktion av mästerverk

Kategorier
Filter

Filter

Orientering

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Canaletto är en italiensk konstnär, representant för det venetianska landskapet och hovkonstnär åt kung Stanisław August Poniatowski. I sina verk förevigade han bland annat berömda italienska städer - Venedig och Rom - med sina charmiga palats, kyrkor och pittoreska broar. Canaletto-reproduktioner från bimago är trogna in i minsta detalj! Canaletto-tavlor kommer att pryda din inredning. Canaletto tavlor och reproduktioner är dekorationer som får dig att känna atmosfären från tidigare epoker i din inredning idag!

Den venetianska konstnären Canaletto och hans verk

Giovanni Antonio Canal var en venetiansk konstnär från barocken, känd som Canaletto. Han blev främst känd för sina vackra panoramabilder från sitt hemland Venedig. Senare, efter att ha flyttat till Storbritannien, målade han även engelska landskap och stadsvyer av London. Canaletto har också målat underbara scener med storslagna fester i bakgrunden av Canal Grande och Dogepalatset, med hjälp av atmosfäriska effekter och lokala färger. Canalettos målningar är mycket realistiska, speglar platsens atmosfär och kännetecknas av stor detaljrikedom (han använde sig av camera obscura). Canaletto är en konstnär vars verk ger astronomiska priser och kan beundras i de mest kända gallerierna i världen. Tack vare Bimago kan du köpa reproduktioner av Canalettos målningar till ett rimligt pris och ge ditt hem en riktig klass.

Visa mer Visa mindre

Reproduktioner av Canalettos målningar

Canaletto uppskattades för de intressanta lösningar han använde i sin konst. Vackert målade vyer som ser ut som fotografier är en perfekt dekoration av en restaurang, hotellreception, kontor och naturligtvis hem. Canalettos målningar passar perfekt ihop med klassiska trämöbler och smakfulla accessoarer som mattor, gardiner, vaser osv. Canalettos målningar passar också bra som present till beundrare av hans målningar och/eller de som älskar Italien. Den varma och soliga atmosfären i Italien för in sommarens behagliga aura i ditt hem och gör att du kan slappna av.