inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på canvastavlor Gratis leverans till 2024.03.18

Tavlor av Pissarro

Kategorier
Filter

Filter

Orientering

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Canvastavla Selfportrait
från
302,40 kr
504,00 kr
Canvastavla Le Pont Neuf
från
333,45 kr
555,75 kr
Canvastavla White Frost
från
302,40 kr
504,00 kr
Canvastavla Meadow at Eragny
från
333,45 kr
555,75 kr
Canvastavla La bergère
från
302,40 kr
504,00 kr
Canvastavla Louveciennes
från
333,45 kr
555,75 kr
  1. 1
  2. 2
Camille Pissarro, född 1830, var en fransk impressionist. Betydelsen av hans arbete ligger inte bara i hans bidrag till impressionismen och postimpressionismen, utan också i det faktum att han lanserade trender som senare konstnärer som Paul Cezanne tog upp. När man tänker på impressionismen tänker man oftast på Monet, även om det var Pissarro som var den främsta uppfinnaren av den impressionistiska tekniken! Camille Pissarros reproduktioner kommer att föra in sann impressionism i din inredning. Besök galleriet!

Tavlor av Camillo Pissarro

Jacob Abraham Camille Pissarro var en fransk bildkonstnär och är en av de främsta figurerna under impressionismen. I sina verk var Pissarro särskilt intresserad av att fånga landsbygd och stadslandskap. Med den lätta och poetiska beröring som han skildrar vår- och vinterlandskap, huvudsakligen i landsbygden, återfinns också i hans avbildning av stadsscener i hans senare alster. Under årens lopp använde han delvis tekniken för pointillism och divisionism, vilka han sedan bestämde sig för att överge på grund av den långa tid som skapandet av dessa målningar tog i anspråk. Det som förenar alla hans verk är den lugna och nyanserade atmosfären som konstnären, trots de många ekonomiska problem som kom att plåga honom större delen av hans liv, lyckas införa med sin enastående begåvning.

Visa mer Visa mindre

Reproduktioner av Pissarro

Reproduktioner av Pissarros tavlor är perfekta för att inreda ditt hem! I Bimagos katalog finner du ett stort urval av hans verk. Hans skildringar är perfekta för att inreda rum där du brukar koppla av såsom vardagsrum eller sovrum. Inred med ljusa möbler och gardiner för att lysa upp rummet. För att skapa en atmosfär av total lugn kan du även tända doftljus. Häng upp tavlorna på ljusa väggar för att framhäva Pissarros mästerverk. Med ett par enkla steg och på ett prisvärt sätt får du ditt drömhem. Missa inte våra erbjudanden! Du hittar ett brett urval av reproduktioner av Pissarro i Bimagos katalog. En tavla från Bimago är en perfekt gåva för en vän! Reproduktionerna av Pissarros enastående skildringar av landskap kommer glädja även den mest kräsna konstälskare.