inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-40% på fototapeter till 2023.02.09 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Berthe Morisot - reproduktion av tavlor

Kategorier
Filter

Filter

Orientering

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Canvastavla La fable
från
504,00 kr
Canvastavla In a Park
från
504,00 kr
Canvastavla Le piano
från
504,00 kr
Canvastavla Le cage
från
504,00 kr
  1. 1
  2. 2
Gillar du impressionistisk konst? Tycker du om att omge dig med tavlor som föreställer vardagsscener eller kvinnofigurer från en svunnen tid? Missa inte reproduktionen av Berthe Morisot, en fransk konstnär som arbetade under andra hälften av 1800-talet. Berthe Morisots reproduktioner kännetecknas av en harmonisk komposition och klara färger. Genom att föreviga kvinnor försökte konstnären förmedla sinnestillstånd även i vardagliga föreställningar och aktiviteter. Upptäck Berthe Morisots tavlor på bimago.

Berthe Morisot och hennes impressionistiska målningar

Franska Berthe Morisot är en av de få kvinnliga konstnärerna och en av impressionismens främsta representanter. Berthe Morisot kom från en välbärgad borgerlig familj som kände Edouardo Manet. Manets inflytande syns i hennes tidiga verk, men senare vände sig konstnären till impressionismen. Berthe Morisot målade främst vardagslivet, men hon målade också porträtt av kvinnor. Hennes målningar är särskilt uppskattade för sina harmoniska kompositioner och känsliga färger. Berthe Morisot uppmärksammades för sina intressanta lösningar. Kollektionen av målningar "Berthe Morisot" är ett urval av de mest populära verken av denna konstnär. Om du gillar den originella stilen som Berthe Morisot representerade i sina verk är den här kollektionen perfekt för dig. Berthe Morisot lämnade ett stort inflytande på sin tids konst och fick många efterföljare som fortsatte hennes konststil. Du kan också hedra henne och dekorera ditt kontor eller sovrum med en av hennes reproduktioner till ett rimligt pris!

Visa mer Visa mindre

Reproduktioner av Berthe Morisots målningar

Berthe Morissot älskade mörka och familjära teman. Hennes huvudpersoner var kvinnor från den rika samhällsklassen. Målningen "The Cradle" skulle vara en perfekt present till en kvinna som väntar barn. Hjältinnorna i Morissots verk verkar inte veta att de är avbildade, betraktaren blir en "dold" observatör av deras dagliga aktiviteter. Tack vare detta får målningarna en intim karaktär utan att samtidigt vara vulgära. En av hennes målningar, "After Lunch", ansågs vara den dyraste målning som någonsin målats av en kvinna.