inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tredje postern gratis Erbjudandet gäller till 2024.05.23

Poster Vilofantast - katt i rosa ullfilt Nr 124458

Poster Vilofantast - katt i rosa ullfilt Nr 124458

<%= shipping_time %>
med moms
Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Affisch "Vilofantast - katt i rosa ullfilt"

Affisch Vilofantast - katt i rosa ullfilt är en oöverträffad dekoration för alla interiörer. Den finns i många format och alternativ, vilket gör att du enkelt kan skräddarsy den efter din inredning. Du kan välja poster med minimalistisk ram eller utan extra inramning. Den vita marginalen eller passepartouten förhöjer din valda design på ett vackert sätt. Affisch inramad är lätt och levereras med upphängningsanordning, vilket gör att du snabbt och enkelt kan hänga upp den på väggen.

Affisch ger oss oändliga möjligheter för inredning - allt beror på vår kreativitet. Den kan antingen ensam pryda väggen, eller vara en del av en gallerivägg tillsammans med andra dekorationer - välj olika mönster och skapa en egen väggkomposition! Poster ser lika bra ut på väggen som den gör när den lutar mot väggen. Affisch Vilofantast - katt i rosa ullfilt passar perfekt i köket eller matsalen. Detta är bara ett av över 3000 förslag - du är välkommen att utforska andra motiv tillgängliga i vår nya kollektion!

tjockt och kvalitativt papper
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
minimalistisk ram
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Papper: Vikt 250 g / m²
Tillgängliga alternativ: Poster utan ram, poster med ram, poster med marginal (utan ram eller med ram). Marginalen/kanten är ca 6 % på långsidan
Ram: Plast
Tillgängliga ramfärger: Svart, guld
Valfria tillbehör: Spik
Leveranssätt: Ram och posters skickas i ett paket, men förpackas separat
Paket: För posters med ram låda och kartong.För posters utan ram rör och kartong