inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Posters -30% till 2023.09.26 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Väggkalendrar 2023

Filter

Filter

Färg

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Kalenderposters är ett bra sätt att dekorera inredningen på ett praktiskt sätt - både hemma och på jobbet. Den här lösningen fungerar både i vardagsrummet, i köket och på kontoret - överallt där vi behöver ha en enkel inblick i hur den kommande veckan eller månaden ser ut. Vi har förberett färgglada, minimalistiska, blommiga och geometriska mönster. Därför kommer vår poster att se bra ut i praktiskt taget alla arrangemang. Vår posterkalender kan ramas in med en ram eller hängas utan glasruta för att kunna markera viktiga datum på den.

Kalender för 2023 - en ny vy på en poster

En väggkalender är en välkänd och ofta köpt produkt till ett hem. Vi hänger den på våra väggar varje år och väljer olika former - mindre, större format, med möjligheten att riva av blad varje dag, med möjlighet att flytta en speciell flik till en viss dag i månaden. Vi skapat en helt ny idé för en väggkalender i form av en poster! Faktum är att 2021 slutar långsamt och 2023 närmar sig snabbt, så det är hög tid att tänka på att köpa en kalender för 2023 från Bimago. Det kommer att påminna dig om stora stunder, vara en intressant inredningsdesign eller en present till någon som ännu inte har övertygats om denna väggdekoration. I Bimagogalleriet hittar du svarta och vita kalendrar tillsammans med vackra bakgrunder. Våra kalendrar för 2023 kännetecknas av hög utskriftskvalitet. Alla posters, även i form av en väggkalender, kan ramas in. Så det får produkten att se bra ut på väggen.

Läs mer Läs mindre

Väggkalender - en idé till en posters

Posters har blivit ett populärt sätt att dekorera hem med. Hängde på en vägg, i ett stort eller litet format, i form av ett galleri, eller lutades sig mot en vägg på en hylla - bara din fantasi begränsar dig här. En posters som kalender kan också vara ett intressant inslag i dekor. Idag passar element i svarta och vita färger perfekt in i rummen inredda i en skandinavisk stil. De passar också utmärkt på kontor och till och med i badrum! Kalendrar med marint motiv med enskilda månader och dagar skrivna på, ger lugna, goda tider eller stormiga ögonblick som på lång sikt kan vara milstolpar i ditt liv! Ge dina nära och kära lite glädje med en väggkalender 2023 som inte bara kommer att vara ett användbart inslag av inredning utan också kan betona mottagarens karaktär. I Bimagos galler hittar du olika idéer för kalendrar i form av posters i flera storlekar. Är du redo för något helt nytt? Tveka inte och upptäck våra posters idag!