inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Posters med texter

Filter

Filter

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Orientering

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Textposters är inte bara en vacker inredningsdetalj, utan också ett bra sätt att ge den en individuell karaktär. En citatposter från bimago påminner dig om de viktigaste sakerna, får dig att le eller får dina gäster att skratta! Tack vare den kommer du att visa din kärlek till kaffe, motivera dig själv eller inspireras av orden från en för dig betydelsefull person. Minimalistiska citat passar perfekt i arrangemang i skandinavisk stil, och posters med Coco Chanels ordspråk i interiörer i glamourstil. Hitta dina gyllene favorittankar på posters!

Posters med text

Posters med text är designade för dem som är trötta på typiska landskapsposters och upprepade teman. Bimagos kollektion är full av snygga posters med ordspråk och citat av popkulturikonerna och de mest kända personerna från 1900-talet. Filmälskare vill gärna att ha en poster med vackra Audrey Hepburn eller Marilyn Monroe på sina väggar. Sådana motiv kommer att fungera riktigt bra ut i ett sovrum omgiven av ljusa och färgglada tillbehör som blommor eller eleganta lådor. Motiverande citat skapar en unik atmosfär i ditt hem och de snygga teckensnitten kommer att framhäva tryckens sofistikerade karaktär. De som älskar det galna 60-talet vill gärna ha en poster med Jimi Hendrix. Posters med Malcolm X, James Dean eller Martin Luther King Jr med en dominerande färg kommer att vara perfekta för ett väl upplyst ljust kontor. Du kan också skapa en unik komposition genom att kombinera några posters i olika färger. Posters med texter passar också bra i interiör i retrostil. Du kan också skapa en retro-modern atmosfär i ditt rum tack vare en kombination av moderna tillbehör tillsammans med posters med citat i ett vintage typsnitt inspirerat av berömda reklam från 50- eller 60-talet och klassiska serietidningar. Vi har inte heller glömt bort posters med tema. Cykelälskare kommer att gilla posters med cyklar med inspirerande citat. Dessutom är dekorationer med texter en bra idé som en present till en nyinflyttad vän!

Läs mer Läs mindre

Posters med citat

Om du tror att ditt rum saknar en lycklig atmosfär och att det behöver renoveras är citat något du letar efter! Bimagos dekorationer är universella och kommer att se bra ut i alla rum och på alla väggar. Citaten på våra posters är tidlösa så att de passar alla. Vill du ge ditt badrum eller ditt kök ett nytt liv? Häng en inramad poster i ditt sovrum och börja dagen med en positiv inställning! Vackra mönster passar perfekt in mot ljust kakel eller tapeter. För den minimalistiska eller nordiska stilen har vi dekorationer med enkla och eleganta motiv som "Live Simply" postern. Och för de inspirationssökande rekommenderar vi citat av riktiga stjärnor som Arnold Schwarzenegger. De kommer att passa perfekt i alla hem oavsett stil. Universella former och färger kommer att ge dig ett positivt humör och de kommer att vara din dagliga källa till motivation och äventyr!