inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

3 till priset av 2 Gratis leverans till 2023.03.18

Posters 20x20 cm

Filter

Filter

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Orientering

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Poster Dawn [Poster]
från
155,97 kr
  1. 1
  2. 2
Letar du efter en universell dekoration som du kan hänga på väggen eller luta dig mot en möbel? Satsa på 20 x 20-posters från bimago! När vi skapade den här kollektionen tog vi hänsyn till alla typer av smaker. De 20x20 cm stora posters är delikata blommor, färgglada abstraktioner, papegojor, hästar, kvinnofigurer, skogslandskap, tropiska frukter och till och med inskriptioner! Det finns många möjligheter att välja ett tema. Posters är ett bra komplement till inredningar i praktiskt taget alla stilar!

Posters 20x20

Posters i storlek 20x20 blir fantastiska små dekorationer att hänga i barnens sovrum eller för att dekorera hallen med. Du kan skapa ett litet galleri längs hallen eller rama in dem i färgglada ramar. Det finns ett stort urval av teman på i vår webshop. Du hittar motiv av blommor, geometriska posters, landskap, kartor, djur och mycket mer. Valet av stilar är också mycket brett, du hittar klassiska, moderna skandinaviska stilar med mera.

Visa mer Visa mindre

20x20 poster

En 20x20 poster är perfekt att ställa på ett skrivbord eller i hallen. Det viktiga är att den placeras på en väl synlig plats på grund av sin storlek. Genom att placera flera posters bredvid varandra kan du skapa intressanta kompositioner. För barnrum rekommenderar vi djurmotiv eller speciella posters för barn. För ett modernt hem föreslår vi posters med geometriska och abstrakta motiv eller världskartor. Om din stil är mer klassisk rekommenderar vi blommor eller landskap. Vid sidan av moderna posters kan du dekorera ditt hem med lackerade möbler och dekorationer i färgad plast eller metall, medan om du väljer mer klassiska och eleganta posters, till exempel med blommor, rekommenderar vi att du väljer möbler i massivt trä och ställer in porslinsvaser med blommor. 20x20 posters är en bra presentidé för födelsedagar, så rama in dem och ge dem till dina nära och kära. Missa inte dessa fantastiska erbjudanden från Bimago, gå till vår webbplats och besök hela vår posterkollektion.