inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tredje postern gratis Erbjudandet gäller till 2024.05.21 Erbjudandet gäller: : :

Posters 13x18 cm

Filter

Filter

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Letar du efter små, billiga posters som kan berika din inredning? Här är posters i formatet 13x18 cm. Perfekt att kombinera med varandra eller med större posters. Vi erbjuder även ramar i samma format. Alla små 13x18 cm-posters hittar du i posterkollektionen 13x18 cm på bimago. Det är vårt minsta format och passar i alla rum i huset. De kan hängas över skrivbordet, placeras på väggen bredvid en växt eller hängas på väggen tillsammans med andra format.

Poster 13x18

Du gillar kanske inte imponerande dekorationer men vill ändå inte missa något speciellt för din inredning! 13x18-posters från Bimago är den perfekta lösningen för dig. Du hittar en variation av mönster och stilar. För dem som älskar klassiker rekommenderar vi vintage- eller blomstermotiv eller något i sobra toner som sepia eller svartvitt. För dem som är mer djärva och föredrar en modern stil rekommenderar vi färgade motiv med geometriska former eller stiliserade djur. För dem som föredrar något rustikt rekommenderar vi vackra motiv från landsbygden, havet och bergen. Vi har också en barnavdelning i vår katalog. Du gör deras rum färgglada och fulla av liv.

Visa mer Visa mindre

13x18 posters

Med 13x18-posters kan du skapa ett personligt galleri genom att placera flera motiv bredvid varandra och rama in dem. Posters av det här slaget är perfekta för hem, restauranger eller hotellrum. Du kan placera den här typen av dekoration på väggar framför ett skrivbord, i ramar på soffbord eller på en vägg bakom sänggaveln. Tack vare de fantasifulla postermotiven från Bimago kan du dramatiskt ändra utseendet på din inredning. Ge dina väggar ny färg och stil med våra fantastiska produkter. Nu kan du äntligen dekorera dina väggar snabbt och billigt. Om du letar efter en originell presentidé kan du välja 13x18-poster i vårt utbud, rama in dem och skriva en dedikation till dina nära och kära bakom ramen. Missa inte Bimagos fantastiska erbjudanden, gå till vår webshop och välj din favoritprodukt som passar din inredningsstil.