inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tredje postern gratis Erbjudandet gäller till 2024.05.23

Poster Stenig frid - växt med rosa blomma och stenar i zenstil Nr 123513

Poster Stenig frid - växt med rosa blomma och stenar i zenstil Nr 123513

<%= shipping_time %>
med moms
Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Affisch "Stenig frid - växt med rosa blomma och stenar i zenstil"

Poster Stenig frid - växt med rosa blomma och stenar i zenstil är en unik väggdekoration för alla interiörer. Den finns i flera storlekar och kombinationer, vilket gör att du enkelt kan skräddarsy den efter din inredning. Du kan välja affisch med minimalistisk ram eller i grundversionen, utan extra inramning. Den vita marginalen eller passepartouten förhöjer din valda mönster på ett vackert sätt. Poster med ram är lätt och levereras med upphängningsanordning, vilket gör att du snabbt och enkelt kan hänga upp den på väggen.

Poster ger oss oändliga alternativ för dekoration - allt beror på vår kreativitet. Den kan antingen ensam pryda väggen, eller vara en del av en gallerivägg tillsammans med andra dekorationer - välj olika mönster och skapa en unik tavelvägg! Print ser lika bra ut på väggen som den gör när den lutar mot väggen. Poster Stenig frid - växt med rosa blomma och stenar i zenstil kommer att se vackert ut i vardagsrummet över soffan eller över matbordet. Detta är bara ett av över 3000 förslag - du är välkommen att utforska andra grafik från vår senaste kollektion!

tjockt och kvalitativt papper
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
minimalistisk ram
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Papper: Vikt 250 g / m²
Tillgängliga alternativ: Poster utan ram, poster med ram, poster med marginal (utan ram eller med ram). Marginalen/kanten är ca 6 % på långsidan
Ram: Plast
Tillgängliga ramfärger: Svart, guld
Valfria tillbehör: Spik
Leveranssätt: Ram och posters skickas i ett paket, men förpackas separat
Paket: För posters med ram låda och kartong.För posters utan ram rör och kartong