tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Posters -20% till 2021.10.25 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Religös posters

Filter

Filter

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Orientering

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Poster Winged [Poster]
från
59,22 kr
74,07 kr
Poster Angelic Dream [Poster]
från
51,84 kr
64,80 kr
Poster Mary [Poster]
från
51,84 kr
64,80 kr
Poster Shroud of Turin [Poster]
från
51,84 kr
64,80 kr
Poster Happy Dawn [Poster]
från
51,84 kr
64,80 kr
Poster Pensive Cupid [Poster]
från
51,84 kr
64,80 kr
Poster Love Thoughts [Poster]
från
51,84 kr
64,80 kr
Poster Palm Madonna [Poster]
från
59,22 kr
74,07 kr
Poster Angelic Blow [Poster]
från
51,84 kr
64,80 kr
Poster Crimson Kiss [Poster]
från
59,22 kr
74,07 kr
Poster Angel [Poster]
från
59,22 kr
74,07 kr

Religiösa tryck

Bimagos religiösa posters är ett originellt sätt att dekorera en lägenhet. De kommer att vara lämpliga för interiörer med trämöbler och tillbehör. Rum som du förknippar med lugn och familjär atmosfär passar perfekt för våra religiösa konsttryck. Med deras hjälp kommer du att uttrycka dina djupaste känslor och tro på ett unikt sätt. I vår samling hittar du ett brett utbud av många olika posters med religiösa motiv. Det finns både tryck med citat från Bibeln samt posters med änglar och helgon. Vissa bitar visar bibliska berättelser, och det finns också religiösa posters som presenterar den sista kvällsmaten och skapandet av världen. De kommer att dekorera ditt vardagsrum eller matsal där du tillbringar tid med din familj.

Läs mer Läs mindre

Jesus-posters

Bibelns berättelser om Jesus är många, och de ger oss tröst och fördjupar vår tro när vi hör dem. De är ofta relaterade och berömda i många olika kulturer runt om i världen. Posters med Jesus från Nasaret kan därför vara lämpliga dekorationer i ditt hus som påminner dig om de kristna dygderna. Bimago designade en hel samling Jesus-posters som visar den sista kvällsmaten, hans korsfästelse och uppståndelse. Dessa religiösa tryck hänvisar till uppoffring och hängivenhet av Guds son som ger dig en paus för eftertanke. Våra posters kommer att vara perfekta för ett hus, en lägenhet eller platser för religiösa sammankomster.

Posters av änglar

Änglar förhärligar skaparen och tjänar som Guds budbärare som förmedlar uppenbarelser från honom till oss. Det sägs också att de registrerar människors handlingar och skyddar oss från ondska. Låt oss välkomna änglar i våra hem med religiösa posters som visar dessa underbara varelser. Våra ängelposters ger frid och en känsla av säkerhet i din interiör. Du kan inrama dem elegant och sätta mot vanliga väggar för att accentuera dina nya dekorationer. I bimagos samling hittar du också ett dussin andra religiösa konsttryck som gör att du kan förvandla ditt interiör till ett hem som du dyrkar.