inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

3 till priset av 2 Gratis leverans till 2023.03.18

Religös posters

Filter

Filter

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Orientering

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Religiösa motiv, änglar och kristna posters är vårt erbjudande för dem som söker originella dekorationer med anknytning till andlighet och tro. Den heliga konsten är också perfekt som gåva vid olika religiösa evenemang: dop, kommunioner eller bröllop. Religiösa posters är en dekoration som är en originell dekoration i alla utrymmen och ger dem en andlig dimension. De religiösa tavlorna i bimago-samlingen erbjuder ett brett utbud av väggdekorationer som inspirerats av den heliga sfären. Upptäck potentialen i den heliga konsten!

Religiösa tryck

Bimagos religiösa posters är ett originellt sätt att dekorera en lägenhet. De kommer att vara lämpliga för interiörer med trämöbler och tillbehör. Rum som du förknippar med lugn och familjär atmosfär passar perfekt för våra religiösa konsttryck. Med deras hjälp kommer du att uttrycka dina djupaste känslor och tro på ett unikt sätt. I vår samling hittar du ett brett utbud av många olika posters med religiösa motiv. Det finns både tryck med citat från Bibeln samt posters med änglar och helgon. Vissa bitar visar bibliska berättelser, och det finns också religiösa posters som presenterar den sista kvällsmaten och skapandet av världen. De kommer att dekorera ditt vardagsrum eller matsal där du tillbringar tid med din familj.

Läs mer Läs mindre

Jesus-posters

Bibelns berättelser om Jesus är många, och de ger oss tröst och fördjupar vår tro när vi hör dem. De är ofta relaterade och berömda i många olika kulturer runt om i världen. Posters med Jesus från Nasaret kan därför vara lämpliga dekorationer i ditt hus som påminner dig om de kristna dygderna. Bimago designade en hel samling Jesus-posters som visar den sista kvällsmaten, hans korsfästelse och uppståndelse. Dessa religiösa tryck hänvisar till uppoffring och hängivenhet av Guds son som ger dig en paus för eftertanke. Våra posters kommer att vara perfekta för ett hus, en lägenhet eller platser för religiösa sammankomster.

Posters av änglar

Änglar förhärligar skaparen och tjänar som Guds budbärare som förmedlar uppenbarelser från honom till oss. Det sägs också att de registrerar människors handlingar och skyddar oss från ondska. Låt oss välkomna änglar i våra hem med religiösa posters som visar dessa underbara varelser. Våra ängelposters ger frid och en känsla av säkerhet i din interiör. Du kan inrama dem elegant och sätta mot vanliga väggar för att accentuera dina nya dekorationer. I bimagos samling hittar du också ett dussin andra religiösa konsttryck som gör att du kan förvandla ditt interiör till ett hem som du dyrkar.