tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Posters -25% Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Högtid Posters

Filter

Filter

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Orientering

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Poster Magic Time [Poster]
från
55,53 kr
74,07 kr
Poster Winter Time [Poster]
från
48,60 kr
64,80 kr
Poster Frozen Twig [Poster]
från
48,60 kr
64,80 kr
Poster December [Poster]
från
48,60 kr
64,80 kr
Poster Severe Winter [Poster]
från
48,60 kr
64,80 kr
Poster Winter Afternoon [Poster]
från
48,60 kr
64,80 kr
Poster Smell of Spices [Poster]
från
48,60 kr
64,80 kr
Poster Blue Nights [Poster]
från
48,60 kr
64,80 kr
Poster Rabbit
från
48,60 kr
64,80 kr
Poster Ice Land [Poster]
från
48,60 kr
64,80 kr
Poster Slice of Siberia [Poster]
från
48,60 kr
64,80 kr
Poster Narcissus [Poster]
från
48,60 kr
64,80 kr
Poster Chick [Poster]
från
48,60 kr
64,80 kr

Högtid väggposters

Hur kan man förbättra de redan magiska stunderna? Med hjälp av snygga dekorationer! Och bimagos högtidsposters verkar som en bra idé för att försköna ditt hem när jul och påsk kommer. När allt kommer omkring är de ett snabbt och enkelt dekorations trick. Och en imponerande! Med vår samling julposters och påskposters fyller du omedelbart ditt hus eller lägenhet med en harmonisk festlig atmosfär. Tack vare våra motiv kommer din familj och gäster att känna att högtiden är i full gång. Våra posters är också avsedda för modern retroinredning samt butiker och kontor där de kommer att ge en atmosfär av ojämförlig mysighet och sätta dina kunder eller kollegor i ett glatt humör.

Läs mer Läs mindre

God jul-poster

När du dekorerar ditt hem till årets jul, glöm inte bimagos högtidsposters! Med sina skildringar av leende jultomten, läckra pepparkakor och härligt doftande mistel, kommer du omedelbart att känna den mysiga högtiden och familjär atmosfär. Vi designade våra goda julposters för att fylla ditt hem med glädje och lägga till lite magi. De kommer att se bra ut i både rymliga och små interiörer där varje tum och detalj betyder något. Börja njuta av årets helgdagar med att hänga våra goda julposters och sjunga gärna sånger hela december!

Glad påskposter

När årets mest glada säsong är på väg ser vi alltid fram emot denna speciella dag - påsk! Den enkla tanken på färgglad äggjakt, snövita kaniner, traditionell söndagsristning och hemgjorda kakor ger oss omedelbart gåskött. Låt oss förbättra den festliga atmosfären ännu mer med vår samling glada påskposters som väntar på att du ska hänga dem på dina väggar. De kommer snabbt att lägga till en touch av magi till ditt interiör. I vår samling hittar du motiv med de aktuella symbolerna samt några religiösa påskposters. De små i din familj kommer att vara särskilt glada över sina nya dekorationer fyllda med glada djur och vårblommor i blom. Vi rekommenderar också att du ramar in påskposters elegant eller att sätta ihop några av dem för att skapa en unik festlig komposition. En optimistisk atmosfär garanterad!