inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-30% på posters Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Farsdag posters

Filter

Filter

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Orientering

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Letar du efter en present till fars dag? Vill du att din gåva ska vara originell? Satsa på fars dag-posters från bimago! I vår kollektion hittar du bland annat dekorationer med rovdjur, teman från kosmos och planeterna samt lite mystiska landskap med berg och sjöar och optimistiska inskriptioner. Valet är ditt! Det kan också vara en bra idé att skapa ett originellt vägggalleri med hjälp av några posters på samma tema. En poster för fars dag kan bli en originell dekoration.

Fars dag posters

Att vara pappa är en utmaning. Och det är därför vi alla behöver uppskatta deras hängivenhet och hårda arbete för att uppfostra sina underbara barn. Vad sägs om att tacka våra fäder för allt de har gjort för oss med en speciell gåva? Bimago vet att en elegant väggdekoration kommer att vara precis det de kommer att tycka om! Tack vare en samling otaliga unika designmönster kan vi ge dig ett antal inspirerande idéer. Bland våra farsdag-posters finns konstnärliga tryck med landskap, minimalistiska mönster och djurfoton. För upproriska karaktärer rekommenderar vi bitar i boho-stil inspirerad av Banksys konst. Tack vare de intensiva färgerna och den perfekta konsistensen, kommer vår farsdag posters att fånga alla.

Läs mer Läs mindre

Farsdag posters

Om du inte har en aning om vad du ska ge din pappa på hans speciella dag, kan bimagos posters vara lösningen! I vår samling hittar du konsttryck med unika teman som filmbilder eller musikmotiv för pappor med konstnärlig natur. Bimago erbjuder också dynamiska posters med plan eller bilar i centrum. De är perfekta för adrenalinsökande pappor! Vår farsdag posters finns i akvarell, abstrakt grafik och originalfotografier. Några av våra svartvita posters kommer att se bedårande ut i ljusa skandinaviska interiörer och smakfullt inredda minimalistiska rum. Det råder ingen tvekan om att din far kommer att ta till sig våra levande färgade posters som passar bra med alla möjliga snygga tillbehör.

Glad farsdag-posters

Farsdag närmar sig och du är tom på idéer? Gå till bimagos webbplats där du hittar oändliga inspirationer för denna speciella högtid. De hjälper dig att hitta den perfekta, oförglömliga presenten. Till exempel kommer vår farsdag posters med text att dekorera din pappas rum snyggt och kommer att påminna honom om dig. Våra konsttryck är fyllda med citat fulla av känslor som kommer att uttrycka dina djupaste känslor. Har du svårt att välja bara en bimago-posters? Matcha några av dem och förvandla rummet till en elegant inredd interiör med smak. Med anpassningsalternativet kan du kombinera delar som bäst förmedlar din fars karaktär. Om du vill lägga till en elegant touch rekommenderar vi att du ramar in postern fantasifullt. Det råder ingen tvekan om att din far kommer att uppskatta en sådan originalgåva. Han förtjänar en glad fars dag posters, det är säkert!