inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-40% på fototapeter till 2023.02.09 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Posters med stränder

Filter

Filter

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Orientering

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Poster Dream [Poster]
från
155,97 kr
Poster Coast [Poster]
från
155,97 kr
Vill du behålla minnena från dina semesterpromenader på ändlösa stränder längre? Saknar du ljudet av vågorna och den mjuka sanden? Dekorera dina väggar med strandposters och skapa ett utrymme som uppmuntrar dig att vila och koppla av! Strandposter, havsstrandposter och dynposter distraherar dig från den grå verkligheten. I bimago poster-kollektionen hittar du olika motiv som passar till nästan alla inredningar.

Posters med stränder

Längtar du efter semester? Ett klarblått hav, en molnfri himmel och den ljusa solen som lyser vid horisonten långt borta? Skulle du inte hellre sitta på en gyllene sandstrand som sträcker sig i kilometrar just nu? Eller kanske föredrar du de steniga och övergivna stränderna? Hursomhelst kommer vi till undsättning! Tack vare posters med stränder på Bimago kommer aldrig semesterdrömmen släppa dig ur sikte! Oavsett om du föredrar en uppfriskande vind i norra havet eller lugna och varma medelhavsvatten kommer vår kollektion att göra det möjligt för dig att besöka alla kustdestinationer som du drömt om. De pittoreska landskapen vi erbjuder har underbart intensiva och vackra färger som lyser upp alla rum du väljer hänga dom i. Bilderna presenterar förtjusande landskap. Till exempel visar en av våra monokromatiska posters en ensam båt som driver på ett lugnt hav. Sådana underbara kompositioner kommer att göra att väggdekorationerna sticker ut. Och eftersom alla älskar dem är de perfekta presenter till din familj och dina vänner. Även de som aldrig lärt sig simma kommer att förtrollas av havsutsikten!

Läs mer Läs mindre

Stränder som posters - en vacker väggdekoration

Letar du efter något som får dig att känna dig lugn? Ett universellt tema som kommer att lugna dig men också skapa en lugn atmosfär? Då ska du absolut titta närmare på den kollektionen vi erbjuder dig på Bimago! Vi bjuder in dig till det vackra havslandskapet som kommer att fylla dig med glädje. Våra unika posters med sanddynor är riktigt uppskattade av de som älskar vilda och orörda stränder. De kommer att se spektakulära ut när de hänger i ett sovrum eller ett vardagsrum. Tillsammans med några snygga tillbehör kommer de att få dig att känna dig lyckligt avslappnad och ung. Du kan rama in våra posters eller lämna den i sin ursprungliga form. Oavsett vad du föredrar så kommer du att njuta av dem! En inramad posters ser fantastisk ut när den placeras på golvet t.ex. bredvid inomhusväxter eller vackra golvlampor. Till och med en riktig sjöman skulle inte passera likgiltigt förbi av en dessa kompositioner. De kommer snabbt få dig på glatt humör och innan du vet ordet av det kommer du att sjunga de gamla goda havssångerna och planera din nästa resa!