inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Posters med rymden, stjärnor och planeter

Filter

Filter

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Orientering

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Poster Space [Poster]
från
155,97 kr
Poster Sun [Poster]
från
155,97 kr
Poster Moon [Poster]
från
155,97 kr
Poster Pluto [Poster]
från
155,97 kr
Poster Mars [Poster]
från
155,97 kr
Poster Earth [Poster]
från
155,97 kr
Poster Venus [Poster]
från
155,97 kr
Konst inspirerad av rymden och himlakroppar ser fantastisk ut! Planeter, stjärnhimmel, astronauter som går i rymden och foton av jorden är en perfekt inramning för din kontors-, sovrums- eller vardagsrumsinredning. Om du älskar universum kommer du definitivt att gilla kollektionen av fantastiska rymdposters och solsystemposters från bimago. Om rymden och astronomi är din passion, kommer kosmosposters och månposters från vår kollektion att sätta den på plats redan idag!

Rymd posters

Rymden har fascinerat mänskligheten från början. Interstellära resor är en äventyr som inte bara science fiction fantaster drömmer om utan alla människor. Det gränslösa utrymmet som finns där ute, olika galaxer, miljoner och miljoner stjärnor kommer alltid att stimulera den mänskliga fantasin och motivera oss att utforska hemligheterna i vårt oändliga universum. Inte konstigt att många väggar inkluderar posters med rymden galaxer, stjärnor, jorden och andra posters med konstellationer från vår jord såväl som från teleskop som cirkulerar våra vackera blå planet.

Läs mer Läs mindre

Posters med jorden och andra planeter

En rymdposter är ett mycket graciöst ämne eftersom valet av bilder är praktiskt taget oändligt. I själva verket kan du presentera en fascinerande, intensiv detalj till och med den mest minimalistiska interiören med en enkel poster av en planet, en poster av en stjärna eller en fantastisk poster som visar en enorm galax. Universum kan också vara romantiskt! Posters med romantiska mönster och citat på en rosa bakgrund, till exempel "Cosmic Flamingo" eller "Love You to the Moon and Back" är unika dekorationer i sovrummet eller som en gåva till någon du älskar. En lång historia kort, en poster som visar rymden är en tidlös arrangemangshit och en dekor som aldrig blir tråkig.

Galaxmotiv och posters med konstellationer

En poster som visar en galax full av stjärnor eller kanske en poster med konstellationer som ses på vår sida av jorden? Bland hundratals bilder i vår kollektion hittar du utan tvekan något som passar just ​​dig. En sann astronomifantast kan hänga upp flera posters som visar en enda planet, stjärnkonstellation eller en poster med norrsken. En detaljerad, realistisk bild av planeterna i solsystemet som Mars, Jupiter eller Saturnus kommer också att vara en fantastisk dekorativ idé i rum som tillhör våra minsta och yngsta utforskare som nästan alltid fascineras av rymden. Tittar vi närmare på postern "Astronaut profession" kommer den att fylla din interiör med lugn och befria rummet från negativa vibbar.