inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tredje postern gratis Erbjudandet gäller till 2024.05.21 Erbjudandet gäller: : :

Posters med himmel

Filter

Filter

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Orientering

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

  1. 1
  2. 2
Himlen är en fantastisk bakgrund för föreställningar som naturen erbjuder oss varje dag. Klar eller molnig himmel, med nedåtgående eller uppåtgående sol, regnig och blixtkrossad, solig och stjärnklar - när som helst på dagen eller natten är himlen en fantastisk scenografi! Himlen är också ett intressant arrangemangstema som ofta används i tryck, tavlor och dekorativa posters. Letar du efter posters för natthimlen? I bimagos kollektion av himmelsposters hittar du himmelsposters, molnposters och posters med utsikt över himlen som kommer att bli en originell dekoration av din inredning!

Dag- och natthimlen som poster

Den kan vara intensivt blå, täckt med ett tjockt lager av moln, skimra med tusentals färger eller stimulera den mänskliga fantasin med fascinerande molnsystem. Himlen är en oändlig inspirationskälla för dekorationer perfekt för alla hem och kontor. En stjärnhimmel en klar natt är en av de mest spännande, fascinerande och samtidigt lugna motiven som passar för en mängd olika interiörer. När vädret utanför inte fyller dig med optimism finns det inget bättre än att förälska sig i natthimlen. En glimt ger dig ett leende och får dig att glömma dina bekymmer.

Läs mer Läs mindre

Posters med soluppgång och solnedgång

En poster med soluppgång eller en solnedgång förevigad som poster? Ett vanligt dilemma bland oss som letar febrilt efter posters med himlen är att välja den perfekta "himmelska" dekorationen till vårt hem. Det sägs att bilden av en soluppgång ger dig viljan att resa upp och leva din dag med positiv energi. Medan vyn över en solnedgång verkar avslappnande efter en lång dag. Våra "September Sunset" eller "Dream" posters är precis vad du behöver för att kunna koppla av efter en hård dag. De är perfekta för höstkvällar när alla är samlade i vardagsrummet för lite kvällsmys. Å andra sidan kommer posters "Flygplan i molnen" att motivera dig och ge dig det extra boostet. Sanningen är att om du inte kan bestämma dig väljer du ... båda! Få det bästa av båda världarna och skapa en sammansättning med en soluppgång, solnedgång på sidorna och en poster med moln i mitten.

Posters med moln

Valet mellan en morgon- eller kvällshimmel är inte det enda du kan göra när du tittar på vår kollektion. Du kan även välja en natthimmel, prydd med det fascinerande norrskenet, som presenteras i vår "Blue Nights"-poster. "Den blå planeten"-poster visar vår blå planets fantastiska skönhet och det är ett perfekt inslag som bokstavligen talat är i från denna världen! Himlen är också ett oumbärligt inslag i många posters som visar de mest berömda och charmiga landskapen - berg, hav, sjöar, skogar eller metropoler. Grand Canyon eller Paris är bara toppen av isberget! Alla kommer att finna något som passar i vår himmelska kollektion.