inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tredje postern gratis Erbjudandet gäller till 2024.05.23

Hav - snygga marina posters

Filter

Filter

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Orientering

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

  1. 1
  2. 2
Pittoreska kustlandskap, vågornas ljud, gyllene stränder med varm sand och en magisk solnedgång på kusten är en stor källa till konstnärlig inspiration! I bimago kollektionen hittar du havsposter, strandposter och havsposter för att skapa en unik atmosfär i din inredning. En strandposter är en väggdekoration i mjuka färger! Den passar perfekt i vardagsrummet eller sovrummet och får dem att känna sig bekväma. Sommarminnet kan stanna hemma året runt tack vare havsposter!

Strandposters: fina dekorationer på Bimago

Havet i allmänhet är ett av de mest populära semestermålen. Många människor tycker om att promenera längs stranden, sola och titta på vackra solnedgångar vid havet. Havsmotiv har alltid inspirerat konstnärer och därför är havet också ett av de mest populära motiven för målning och dekoration. Om du gillar vackra havsmotiv kan du skapa ett havsscenario i dina väggar med vacker väggkonst. På Bimago erbjuder vi originella strandposters - små konstverk med olika teman. Vågor, stränder, båtar: du hittar säkert ett motiv i vår kollektion som passar dina önskemål och ditt utrymme. Du kan välja marina posters i vackra färger som är perfekta för att ge rummet en elegant touch, eller dekorationer i djärva, ljusa färger som lyser upp ditt rum. Oavsett vad du väljer kan du med våra havsposter skapa en avslappnande atmosfär i dina väggar.

Visa mer Visa mindre

Marina posters för att komplettera inredningen i olika miljöer

Havet är ett dekorativt ämne som passar in i alla miljöer, oavsett vilken funktion ett konkret rum har. Du kan använda våra havsposter för att dekorera ditt vardagsrum och kök. En fin idé för vardagsrummet är att kombinera olika posters för att skapa ett litet konstgalleri. Med en sådan lösning gör du ditt vardagsrum unikt och överraskar dina gäster. Sjöposters med vågor eller fantastisk utsikt är ett utmärkt val för att komplettera inredningen i sovrummet och relaxhörnan. Havsposter används också på kontor och i offentliga utrymmen - vackra dekorationer med inbjudande solnedgångar eller sjöfåglar kan vara ett sätt att ge stil åt restauranger och hotell. Det finns många dekorativa möjligheter. Om du gillar dekorationer som innehåller havets charm, begränsar du dig inte till kollektionen av havsposter - upptäck också in vår serie landskapsmålningar och fototapeter.