inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Posters med floder och sjöar

Filter

Filter

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Orientering

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Poster Ditch [Poster]
från
148,50 kr
Poster Pond [Poster]
från
148,50 kr
Poster Ducks [Poster]
från
148,50 kr
Vatten har en extremt lugnande kraft. Blotta iakttagandet av vågorna på sjöns yta eller en snabb flodström försätter oss i ett avslappnande tillstånd. Vi vet dock att inte alla av oss har råd med denna utsikt varje dag. Om du letar efter posters om floden Nilen, vattenfall eller sjöar, kolla in de majestätiska bilderna på temat vatten från bimago-kollektionen - vild natur, glittrande sjöar, bergsälvar, snabba vattenfall, dimmiga landskap... Välj din favoritposter, välj en ram i din favoritfärg och njut av vattnets magi!

Posters med sjöar

Vattnet är en av de viktigaste jordiska rikedomen. Ingenting kan växa utan det. Så dekorationer med detta motiv är inte bara rena tillbehör utan en hyllning till denna fantastiska energikälla. Med detta i åtanke designade Bimago en kollektion inspirerad av sjöar. Våra posters kommer att få dig att känna dig lugn och de kommer att tillföra harmoni i dina rum. I vår kollektion hittar du Lake Louise, Lake Minnewanka, Lake Vermillion och mycket mer. De naturliga färgerna och nyanserna i landskapet är noga reproducerade och du kommer att vilja stirra på dem på så ofta du kan. Eftersom de inbringar lugn och inre fred kommer de att vara perfekta i meditationshörnan eller där du tränar. För de av romantisk natur rekommenderar vi "Romantic Lake" postern och Longing postern. De kommer också att vara de perfekta presenterna för din älskade partner. Dessa hisnande vyer symboliserar långsamt passerande tid och de påminner oss om hur viktigt det är att njuta av varje sekund i våra liv. Dessutom hittar du dussintals andra posters med sjöar som tar fram de glada stunderna du tillbringade vid sjön. Du kan sätta ihop några posters i den här kategorin för att skapa en unik minnesvärd sammansättning.

Läs mer Läs mindre

Posters med vattenfall

Vattenfall är en av de mest fantastiska och hisnande vyer som moder natur gav vår planet. När allt kommer omkring har de varit en inspirationskälla för många konstnärer som skildrar dem i sina målningar eller förevigade dem skriftligt. Posters med vattenfall är därför perfekta som rumsdekorationer. Till exempel kommer "Niagara Waterfall" poster att ge dig ett optimistiskt humör och kommer att fylla ditt hem med positiv energi. Utsikten över "Mountain Waterfall" kommer att passa utmärkt när den omges av trätillbehör och neutrala färger. Sätt på en ram för att få ut mesta möjliga av ett rustikt rum. För dig som söker inspiration och oförglömlig utsikt rekommenderar vi det romantiska trycket som visar Seljalandsfoss vattenfall som rinner ut från Eyjafjallajökull glaciären på Island. Om du aldrig riktigt har tänkt att besöka våra nordiska grannländer ännu kan våra posters kanske få dig att ändra dig.

Posters med floder

Väggdekorationer inspirerade av floder fängslar inte bara utan upprätthåller också harmoni i ett rum. Att sitta vid en flod hjälper dig att varva ner efter en lång dag på jobbet och det ser även bra ut när man ser motiven på ett vykort. Tack vare posters med floder kan du få en sådan avkopplande utsikt i ditt rum. De kommer också att skapa en positiv och lugnande atmosfär på ditt kontor. I Bimago kollektionen hittar du fängslande posters med floder som vackert kommer att dekorera interiören i ditt hem eller din arbetsplats. Till exempel kommer den monokromatiska "Cold Stream" eller "Bicycles on Bridge" att förtrolla det nya rummet och ge det en positiv aura. De grå nyanserna är universella element som kommer att dekorera rummet med smak och stil. Både natur-och stadsentusiaster kommer att älska posters med floder. "Mountain River" och "Forest River" posters har vackra och autentiska färger som framkallar den lugnande lukten av träd i en skog. Häng dem i ditt rum och se om du kan höra den tysta strömmen eller fåglarnas glada sång. Dessa posters är perfekta för ett sovrum eller ett vardagsrum. Lägg till några växter och hängande lampor för att förändra ditt hem till ett riktigt naturreservat. Du kommer inte att vilja lämna ditt hem efter detta! Naturen är ett gammalt vackert tema som gör underverk i alla interiörer!