inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

3 till priset av 2 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Posters med djungel och skog

Filter

Filter

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Orientering

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Lukta på den fascinerande doften av kåda, lyssna på trädens prasslande och fåglarnas glada sång och fördjupa dig i saftiga gröna och gyllenbruna färger som ger din inredning levande och intensiva gröna accenter med skogs- och djungelposters. Om du saknar grönskan i den stadsdjungeln eller längtar efter avkopplande natur kommer dessa posters att ge dig en daglig dos av avkoppling i naturen. Det är ett bra sätt att återhämnta sig efter en lång arbetsdag. Hitta den perfekta skogskompositionen för din inredning!

Posters med skog

Det sägs att spendera tid i skogar främjar ditt humör, är bra för nervsystemet och har många fördelar för din hälsa. Inte konstigt att så många väljer att vila bland träden och fly från staden till skogen närhelst de kan. Men när det inte finns tid att njuta av den unika lugn i en fågelfylld skog kan vi återge det vackra landskapet i våra hem tack vare posters med t.ex. regnskog.

Läs mer Läs mindre

Posters med djungel

Du kan helt enkelt inte motstå charmen i en tät skog eller en djungel oavsett om det är i verkligheten eller på professionella digitala fotografier. Särskilt när ögonblicket fångas vid rätt tidpunkt. Till exempel när skogen är uppslukad i en tät, vit morgondimma. Tack vare den oklanderliga timingen ifrån fotografen bländar motivet med sin fräschhet och majestät. Det ger rystningar och uppslukar tittaren i magikens ögonblick. Vår "barrskogs-poster ger dig exakt den effekten. Dessutom kommer det i kombination med en balanserad bakgrund och det känsliga ljuset från dekorativa ljuslyktor att ge rummet en mystisk atmosfär. En sak är säker - en skogsposter av hög kvalitet, såväl som en djungelposter, ger dig en värdig ersättning för en riktig skog i ditt eget hem.

Posters med regnskog

Posters med djungel är ett bra sätt att visa upp din fascination för naturen. En av de mest populära av våra bilder är bilden på skogsmist. Men även andra motiv från vår kollektion är lika intressanta och värda att titta närmare på. Det kan vara en skog med strålar från den stigande eller nedgångna solen, snöiga trädtoppar sett från ett fågelperspektiv eller en höstskog som är kalkad med guld, röd och gul för att bara nämna några. Naturentusiaster kommer att uppskatta posters som skildrar skogar och dess invånare. Till exempel hjortar och vargar, eller enkel inramad grafik som visar skogen på ett minimalistiskt sätt bara skapad med trianglar.