-30% på canvastavlor och fototapeter Erbjudandet gäller till 2020.12.07 Upptäck

Poster med mode

34 produkter tillgängliga i denna kategori

Poster Perfume Bottle [Poster]
Bästsäljare
Poster Black Elegance [Poster]
Bästsäljare
Poster Gucci [Poster]
från
359,01 kr
Poster Gucci [Poster]
Poster Diva [Poster]
från
359,01 kr
Poster Diva [Poster]

Mode som posters

Posters med mode och kläder får de som följer världens trender att hoppa av glädje. I Bimagos stora kollektion av posters hittar du både enkla modeposters och specialdesignade uppsättningar med posters. Vad du väljer beror helt på dig och din heminredning. Varje motiv från vår serie väggkonst med mode ger ditt rum en unik och trendig utstrålning, det lovar vi! Häng upp några posters i hallen för att skapa en originalkollektion av modeinriktad konst som definitivt kommer att fånga uppmärksamheten hos alla som besöker dig.

Visa mer Visa mindre

Modeposters

Coco Chanel, Miuccia Praca, Christian Dior - vem har inte hört talas om dessa storartade modedesigners minst en gång under sin livstid? För de som älskar mode symboliserar dessa namn den ultimata modeperfektionen och smak. På Bimago hittar du motiv som är designade för att hylla alla kända designers. Coco-posters finns i flera färger. Designerns namn presenteras i ett enkelt grafiskt tryck tillsammans med ett motiverande citat och kommer att blåsa in en modernt vind i din heminredning. Förutom olika färger kan du också välja en ram till din Coco Chanel-posters. Detsamma gäller Dior- eller Prada-posters. Den sistnämnda kännetecknas av mer avantgardistiska och levande färger. Du kan vara säker på att våra posters blir riktigt uppskattade av oss alla.

Inramade posters med mode

Bortsett från framstående designers värnar modeikonerna om det mest hyllade modemagasinet i världen - Vogue. Vi har förberett en kollektion med modeposters för att möta deras förväntningar. När de placeras i en elegant ram kommer de på ett tydligt sätt påminna betraktarna om omslaget till deras största inspirationskälla inom mode. Med våra vackra motiv som hänger i snygga ramar kommer modeintresserade att kännas sig som de besöker Anne Wintours kontor!