inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-30% på posters Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Poster med mode

Filter

Filter

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Orientering

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Lyx och prakt! Chic och elegant! Det är det som skiljer modepostersna från bimago. Modeposters och en poster med mode är en bra lösning för sovrummet och garderoben! En modeposter gör också intryck i skönhetssalonger och butiker. Modepostersna harmonierar med interiörer som är arrangerade i en glamorös och modern stil. Vad kommer du att hänga på väggen: en poster med modeikonen Audrey Hepburn eller kanske de största modehusen som Dior, Prada, Gucci eller Chanel?

Mode som posters

Posters med mode och kläder får de som följer världens trender att hoppa av glädje. I Bimagos stora kollektion av posters hittar du både enkla modeposters och specialdesignade uppsättningar med posters. Vad du väljer beror helt på dig och din heminredning. Varje motiv från vår serie väggkonst med mode ger ditt rum en unik och trendig utstrålning, det lovar vi! Häng upp några posters i hallen för att skapa en originalkollektion av modeinriktad konst som definitivt kommer att fånga uppmärksamheten hos alla som besöker dig.

Visa mer Visa mindre

Modeposters

Coco Chanel, Miuccia Praca, Christian Dior - vem har inte hört talas om dessa storartade modedesigners minst en gång under sin livstid? För de som älskar mode symboliserar dessa namn den ultimata modeperfektionen och smak. På Bimago hittar du motiv som är designade för att hylla alla kända designers. Coco-posters finns i flera färger. Designerns namn presenteras i ett enkelt grafiskt tryck tillsammans med ett motiverande citat och kommer att blåsa in en modernt vind i din heminredning. Förutom olika färger kan du också välja en ram till din Coco Chanel-posters. Detsamma gäller Dior- eller Prada-posters. Den sistnämnda kännetecknas av mer avantgardistiska och levande färger. Du kan vara säker på att våra posters blir riktigt uppskattade av oss alla.

Inramade posters med mode

Bortsett från framstående designers värnar modeikonerna om det mest hyllade modemagasinet i världen - Vogue. Vi har förberett en kollektion med modeposters för att möta deras förväntningar. När de placeras i en elegant ram kommer de på ett tydligt sätt påminna betraktarna om omslaget till deras största inspirationskälla inom mode. Med våra vackra motiv som hänger i snygga ramar kommer modeintresserade att kännas sig som de besöker Anne Wintours kontor!