inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-30% på posters Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Rom posters

Filter

Filter

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Orientering

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Italiens huvudstad med sina imponerande monument, sin unika atmosfär och sitt utsökta kök har erövrat mångas hjärtan. Tack vare Rom-posters kan du behålla dina semesterminnen längre och skapa ett arrangemang som gör att du kan bryta dig loss från den grå vardagen. Vi erbjuder dekorationer med det berömda Colosseum, Fontana di Trevi samt smala gator och stadskartor. Oavsett vilka preferenser du har och i vilken stil din inredning är dekorerad kommer du säkert att hitta något för dig själv bland posters från Rom!

Rom poster

Alla vägar leder till Rom - vem känner inte det ordspråket? Även om mycket har förändrats sedan Romarrikets tider, väcker fortfarande legenden om den eviga staden nyfikenhet. Med våra posters motiv på Rom får du chansen att besöka den italienska huvudstaden på ett ögonblick. Smala gränder, kurviga vägar och fascinerande stadsarkitektur från antiken - vi skildrar alla dessa element på våra typografiska posters. De presenterar Rom på makroskala och finns i flera olika färger. Motiv från vår kollektion är perfekta som en present till en tonåring och de kommer också att se bra ut på ditt kontor. Stadsbilden kommer att vara en fantastisk väggdekoration när du hänger den på vanliga väggar och omger den med souvenirer eller en jordglob. Våra posters kommer eleganta att dekorera moderna och minimalistiska interiörer. Rama in dem för att komplettera designen. De kommer att vara en ständig källa till reseinspiration.

Läs mer Läs mindre

Vintage posters på Rom

Vintage posters framkallar alltid känslan av nostalgi och de gör oss sentimentala. Med vår vintage Rom-kollektion får du chansen att pausa ditt livliga liv en stund och beundra skönheten i den antika arkitekturen istället. Våra varmfärgade posters ger dig ett avslappnat humör och de kommer att försköna din interiör på ett subtilt sätt. Du kan hänga en av dem i ett vardagsrum med retrostil eller ett modernt kök. Har du en vän som har god smak och älskar den joviala atmosfären i Rom? Då kommer våra vintageposters av den italienska huvudstaden säkert att uppskattas.

Forntida Romposters

Vi associerar Rom med vackert väder, utsökt italiensk mat och fantastisk musik. Ändå finns det mycket mer än så. Rom är en stad vars historia går tillbaka hundratals år före vår tid. Många byggnader från antiken lockar inte bara miljontals turister som besöker varje år utan inspirerar också konstnärer och filmproducenter. Tack vare Bimagos kollektion kommer de mest ikoniska byggnaderna i den eviga staden att bli en integrerad del av ditt hem! Vill du dekorera ditt rum med en poster som visar Colosseum eller Forum Romanum? De kommer att se fantastiska ut i ett vardagsrum eller ett sovrum. Omge dem med gröna växter och matchande tillbehör. När det gäller vår akvarell Rom-poster är det en bra idé att hänga den i antingen ett tonårsrum eller ett sovrum. Colosseum med 3D-effekt kommer att skapa en mysigt atmosfär och det kommer till och med göra så att även ett litet rum ser rymligt ut. När du sätter ihop motiv med teckningar eller posters får du en unik komposition. Denna kombination kommer också att passar fint i rum i retrostil och med vintage-tillbehör. De som gillar modern stil kommer säkert att beundra vår monokromatiska poster med en kontrasterande, röd touch av My Dream. Den röda skotern i förgrunden kommer att framhäva designens rena elegans, vilket gör den perfekt för ett kontor eller ett öppet utrymme på din arbetsplats. När det gäller de historiska byggnaderna i bakgrunden kommer de att fånga tittarens uppmärksamhet tack vare de vackra motiven och det överdådiga landskapet. Vår poster blir en underbar present till ett nytt hem.