inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

3 till priset av 2 Gratis leverans till 2023.03.18

New York posters

Filter

Filter

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Orientering

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

New York-posters kommer att ge en atmosfär av en av de mest livliga och mångsidiga städerna i världen. En av huvudstäderna i den fria världen, känd för sin arkitektur och dess invånare gör den fascinerande. Om du redan har haft möjlighet att besöka den och saknar den är det inget problem. Vi har samlat panoramabilder och konstnärliga fotografier av Big Apple. Med posters av New York från bimago postersamling kan du beundra staden som aldrig sover varje dag på din vägg. Välj din favoritvy!

New York City posters

"New York, New York, I want to wake up in a city that never sleeps” - det är vad Frank Sinatra sjöng om denna magiska världsmetropol. Nu, tack vare våra New York-posters kan den här drömmen bli verklighet. Med våra NYC-motiv får du chansen att känna Big Apple-andan även i ditt hem. Svartvita bilder från Woody Allens ikoniska filmer och deras färgade versioner är avsedda för både modern och vintage interiör. New York-gula hytter, Empire State Building och Frihetsgudinnan är inte bara symboler för staden utan stolthet och glädje för hela USA. Du kan nu hänga posters med dem i ditt hem för att bygga en exakt reproduktion av drömmarnas stad. Känn den fantastiska atmosfären av Manhattans skyskrapor, vidsträckta förorter och den kosmopolitiska själen i New York. Du kommer att förundras över det glittrande Times Square eller de fridfulla vyerna i Central Park.

Läs mer Läs mindre

Vintage New York-posters för ett unikt utseende

Upptäck de mest charmiga sidorna av ”City of Dreams” med vår kollektion vintage New York-posters. De tar dig med på en avkopplande resa i gula taxibilar under vilka du kommer att se 5th Avenues prakt, Metropolitan Museum of Arts fasad och Brooklyn's trendiga barer och restauranger medan du lyssnar på jazzimprovisationer. Våra NYC-motiv i vintagestil kommer att försköna interiörer i retrostil som behöver ett unikt tillbehör på sina väggar för att förvåna och förtrolla dina gäster. Det finns posters från New York i mjuka, varma färger som är perfekta för boho-rum och du hittar också svartvita förslag för väl upplysta moderna interiörer. Förutom vår vintagekollektion kan du också titta närmare på vår Manhattan poster. Den kommer att passa perfekt i ett sovrum hos en trendig tonåring samt för en modern matsal eller sovrum.

New York-karta eller silhuettmotiv

Vår New York poster kollektion vill ta dig med på ett unikt sightseeingäventyr! Ta med din detaljerade kartposter över staden och låt oss upptäcka de mest ikoniska platserna i denna vackra stad. Du kan nu ströva runt på Manhattans avenyer med fingret på postern eller åka till centrum och känna det kosmopolitiska livet och rörelse. När du är klar kan du ta en titt på hela bilden av den underbara staden med våra silhuettmotiv Du kan pausa en sekund för att få en verklig chans att beundra den fantastiska storheten hos de fantastiska skyskraporna. Beundra stadens ikoniska platser från ditt rymliga vardagsrum eller ett mysigt sovrum. Minimalistiska tillbehör och inomhusväxter kommer att framhäva den rena skönheten i din New York-karta och posters med skyline.