inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tredje postern gratis Erbjudandet gäller till 2024.05.23

London posters

Filter

Filter

Färg

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

London-posters är grafik som visar Storbritanniens huvudstad från sina bästa sidor. Det är en ikonisk stad och ett av Europas civilisationscentrum, där helt nya kulturtrender utvecklas varje dag. London är alltid aktivt, oavsett tid på dygnet, precis som New York sover London aldrig. Om du inte kan besöka den, kolla in kollektionen av London-posters! Posters från London visar staden på dag och natt i bästa kvalitet! Ta en titt i vårt galleri med London-posters idag och hitta en som du älskar!

London motiv

Big Ben, Union Jack eller dubbeldäckare kommer alltid att påminna oss om den stora kosmopolstaden London. Vår kollektion av London-posters återger dessa ikoniska symboler för att fylla dina rum med en verkligt brittisk anda. The Swinging City förde kulturell revolution och kommer nu att förvandla dina interiörer med London-inspirerad konst. Nu kan njuta av Storbritannien med våra skildringar av Londonkvällen eller spektakulära bilder av London Bridge. Dess svartvita versioner kommer att vara snygga tillbehör för moderna, eleganta lägenheter, medan de färgglada motiven är tillägnad ett retrovardagsrum och mysiga sovrum. De som känner för att åtnjuta sin ”five o’clock tea” med tillhörande kaka hänger gärna sina London-posters i en matsal. Vi rekommenderar också våra motiv i språkskolor för den rätta känslan. De kommer att fungera som en riktig inspiration åt studenterna!

Läs mer Läs mindre

London karta eller skyline poster

Ett elegant rum förtjänar eleganta dekorationer. Ett sätt att designa dina interiörer är att hänga en iögonfallande posters i en elegant ram. Du kanske till exempel gillar våra London-posters med kartor som finns i olika färgversioner. Svartvita posters som kara passar fint in i vanliga, helst ljusa väggar, som omges av minimalistiska tillbehör. Våra blå kart-posters är å andra sidan perfekta för rum där du tenderar att koppla av efter en hektisk dag på jobbet. Och om du vill förundras över stadens fantastiska arkitektur direkt från din soffa, överväg dä att hänga upp en av våra London skyline posters. Alla som har ett intresse i brittisk kultur och Storbritanniens rika historia kommer att ta sig till våra London-reseposter och motiv.

Underjordiska vintageposters av London

Vilka moderna TV-serier i London har inte fått minst en scen inspelad i dess tunnelbana? Tack vare detta har detta urbana element blivit en av stadens ikoniska symboler. När vi utformade vår Londonkollektion hade vi i åtanke de som vill känna andan av denna kosmopol hemma i sitt eget hem. Och det var så vår kollektion av Londons vintageposters såg dagens ljus. Våra underjordiska posters kommer att vara perfekta för minimalistisk och postindustriell interiör. De kan också fungera som en present till din vän som är förtjust i Sherlock Holmes TV-serier eller modern arkitektur i allmänhet. Bortsett från den underjordiska kollektionen kan du också titta på våra vintage-posters av London med de välkända röda telefonbåsarna eller posters designade i en något impressionistisk stil. De kommer att ge en känsla av sentimentalitet till ditt rum där du vill smutta på din kopp te på höstkanten och titta rakt på de konstnärliga motiven av den brittiska huvudstaden.