inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram

Posters Krakow

Filter

Filter

Färg

Orientering

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Krakow är en stad som lockar turister från hela Polen och andra länder. Den imponerar framför allt med sin underbara arkitektur! Om du vill överföra en del av denna stad till ditt hem eller kontor kan du ta en titt på kollektionen Krakow Posters från bimago. Bland Krakow-posters finns den berömda tyghallen, Kungliga slottet, Słowacki-teatern och de charmiga kaféerna på kullerstensgatorna i Kazimierz! Krakow i sin moderna version eller sitt gamla ansikte? Välj ett postertema och ge dina rum en unik karaktär!

Poster Krakow

Landskap som visar soluppgången och den vakna staden är perfekta för lägenheter i industristil. Avtryck från Krakow kommer att hitta en plats i klassiskt inredda lägenheter. Posters från Wawel, stadshuset eller Słowacki-teatern förtjänar att placeras i loftlägenheter. Polens före detta huvudstad är full av platser som är värda att besöka, förutom att sätta den på väggen. Med Krakow-posters kan du överföra en del av staden till vårt rum, oavsett vilken stil vi har organiserat det. Posters visar en del av Krakows rika historia och dess nuvarande ansikte. Upptäck Krakows magi på posters och förändra din inredning.


 

Posters från Krakow

Många andra städer finns i posterutbudet. Du kan hitta posters från polska städer, Warszawa och andra metropoler, t.ex. posters från Paris. Dessa typer av posters kommer att föra in städernas atmosfär i ditt hem. Bland Krakow-posters hittar du en svartvit karta som passar perfekt i moderna, minimalistiska interiörer. Förutom Krakow-posterkartan innehåller bimago-kollektionen en poster med moderna fotografier och motiv som påminner om gamla vykort. Det Krakow som är förevigat på postern är Wawel-draken eller Adam Mickiewicz-monumentet, som kommer att visa vårt engagemang för denna stad och försköna platsen. Monumenten kommer att matcha möblernas svarta och grått och kontrastera mot väggarnas vita färg. Krakow-posters är ett förslag inte bara för lägenheter, utan även för restauranger, butiker och platser som har anknytning till Krakow. En smakfull poster med Krakow i ramen är en väggdekoration som lätt berikar rummets utformning.