inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tredje postern gratis Erbjudandet gäller till 2024.05.21 Erbjudandet gäller: : :

Posters för tonåringars sovrum

Filter

Filter

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Orientering

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Poster Mystical Bird
från
166,32 kr
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Letar du efter en idé för att organisera ett tonårsrum? Tonårsposter är en bra lösning! Välj dekorationer som återspeglar ditt barns passioner och hobbies: det kan vara tonårsposter med barnets favoritsuperhjälte, sångare i rockband, resenärer eller posters med anknytning till barnets favoritområde inom vetenskap ... Det finns många alternativ, det är viktigt att ta fram ungdomars smak! De bästa motiven finns i bimagos posterkollektion. Vi har förberett hundratals mallar i olika stilar och färger!

Posters för ett tonårsrum

Alla föräldrar vet att det är en utmaning att dekorera tonåringens rum. Det beror på att sovrummet måste fungera i sig självt, men det måste också uppfylla förväntningarna från dess ägare. Posters för tonåringar måste representera smaken och stilen hos de unga genom att de ska uttrycka deras intressen och hobbys. Sådana posters kan också lyfta fram de kommande förändringarna i tonårslivet som att vara rebelliska och oberoende, men även hjälpa dem att identifiera sig. Och medan de yngsta barnens rum tenderar att målas i pastellfärger och är fulla av söta nallebjörnar, föredrar tonåringar mera intensiva nyanser, uttrycksfulla motiv och ett konventionella spel. Ta t.ex. postern "Always be yourself" eller "Always Tea Time"-postern som tack vare sin ursprungliga form kommer älskas av tonåringar. Bimago erbjuder hundratals motiv och kombinationer som hjälper dig att skapa ett tonårsrum från a till ö.

Läs mer Läs mindre

Posters för tonåringar

De bästa posters för ett tonårsrum är de färgglada, abstrakta motiv, bilder inspirerade av väggmålningar eller graffiti. Tonåringar kommer också att uppskatta bilder som representerar deras musiksmak. Reproduktioner av favoritalbum som "Dark Side of the Moon", dataspel som Skyrim eller Spyro, eller till och med remakes av berömda konstverk och filmposters som inspireras av Pulp Fiction kommer också att vara absoluta favoriter. Tonåringar kommer också att uppskatta dekorationer med inspirerande eller djärva motton, intressanta citat eller fragment av sångtexter.

Coola tonårsposters

Bimagos urval av posters för tonåringar är en riktig guldgruva av spännande mönster och oändliga motiv. Det finns bland annat klassiska foton, enkla utkast, komplicerad grafik, serietidningar och gatukonstbilder inspirerade av Banksys motiv. Kort sagt, de är perfekta för både pojkar och flickor. I vårt sortiment finns det också ett brett utbud av posters dedikerade speciellt för pojkar eller flickor. Till exempel finns det kategorier utformade kring inspirerande slogans som "Girl power" eller sådana som vanligtvis hänvisar till manliga eller kvinnliga aktiviteter och intressen som fotboll eller mode.