inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tredje postern gratis Erbjudandet gäller till 2024.05.23

Posters för barnrum

Filter

Filter

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Orientering

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Att arrangera ett barnrum är ett riktigt fält att visa upp. På bimago erbjuder vi bland annat posters för ett barnrum, som kommer att försköna inredningen och ge en stor dos positiva känslor till den! I kollektionen av barnrumsposter hittar du främst dekorationer med djurmotiv - både i en mer realistisk version och en som förknippas med sagor och serier. Alternativet kan vara barnmotiv med en ballong eller milda, nedtonade landskap! Posters för ett barnrum kan hängas på väggen eller lutas mot en möbel.

Posters för barnrummet

En av de roligaste stunderna när man väntar på att ens barn ska få möta världen är att dekorera hennes framtida rum. Du kan njuta av din fantasi och inreda rummet precis som du vill. Många blivande föräldrar väljer ett huvudtema och sedan adderar de några matchande dekorationer. Snygga, högkvalitativa posters med minimalistiska motiv eller söta karaktärer hjälper dig att bygga en speciell plats för ditt framtida barn. Om du drömmer om att skapa en speciell atmosfär där barnet känner sig trygg och lycklig behöver du bara hänga en eller några posters på väggarna runt spjälsängen. På så sätt kan även ett litet hörn se mysigt och vackert ut.

Läs mer Läs mindre

Posters för bebisar

Oftare än inte är det föräldrarnas smak och deras förväntningar på det nyfödda barnets hobbys som spelar den centrala rollen i valet av rumsdekorationer. Av den anledningen illustrerar de mest populära barnrummet söta djur, glada bilder med namn eller bilder på moln, solen eller stjärnorna i pastellfärger. Vad vi bör tänka på är att de små uppfattar världen på något annorlunda sätt än de vuxna, så bortsett från de färgglada dekorationerna är det också bra att överväga de monokromatiska alternativen. Enkla, svartvita posters och andra kontrasterande motiv (inklusive röda element) är det perfekta valet för ett barnrum. Dessutom hjälper de att stimulera den nyföddas utveckling.

Posters för nyfödda pojkar och flickor

Det råder ingen tvekan om att hänga en lekfull poster på en vägg är ett enkelt sätt att skapa ett barnrum med unika och intressanta element utan att för den delen göra en större omrenovering. Detta är också en pålitlig metod för att skapa lite plats för det dyrbaraste i föräldrarnas sovrum. Det enda du behöver göra är att hänga en enda eller några posters på minstingens plats. Tack vare detta trick kan även ett litet hörn runt spjälsängen eller ett omklädningsbord skapa en mysig atmosfär. Dessutom spelar sådana dekorationer en pedagogisk roll. Posters med alfabet eller glada djur undervisar, skapar leende och låter barnen upptäcka världen omkring dem. Eftersom vi har så många motiv att välja mellan blir rena barnleken att inreda barnets egna vrå.