inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-30% på posters Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Posters med örter och växtliga motiv - Wall art på bimago

Filter

Filter

Färg

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Poster Kitchen Herbs [Poster]
från
116,37 kr
166,32 kr
Poster Watercolor Plant [Poster]
från
109,17 kr
155,97 kr
Poster Lavender Memory [Poster]
från
116,37 kr
166,32 kr
Poster Basil Poetry [Poster]
från
116,37 kr
166,32 kr
Poster Mint Fantasy [Poster]
från
116,37 kr
166,32 kr
Poster Herbarium Page [Poster]
från
116,37 kr
166,32 kr
Poster Lubine [Poster]
från
109,17 kr
155,97 kr
Poster Hydrangea [Poster]
från
116,37 kr
166,32 kr
Poster Campanulas [Poster]
från
116,37 kr
166,32 kr
Poster Gladiolus [Poster]
från
116,37 kr
166,32 kr
De aromatiska örterna ger smak åt maten, medan postern med örter och en örtposter från Bimago gör det möjligt att förgylla ditt kök eller din restaurang och göra det ännu mer roligt att äta dina favoritmaträtter! De fina och eleganta inredningarna är perfekt anpassade till den rustika eller skandinaviska interiördesignen. Du kan använda dig av en enskild poster eller skapa ett galleri med flera av dem. Upptäck kraften hos posters med växtmotiv som kommer att förvandla även de mest tråkiga och banala interiörerna!

Poster med örter

Har du gröna fingrar? Om svaret är ja, kommer du att bli mycket nöjd med våra posters med örter! Vår kollektion erbjuder unika dekorationer som vi ägnar åt mysiga kök och eleganta sovrum. Fina, gröna växter på våra motiv förtjänar en speciell plats i ditt hem. De ser bäst ut på vanliga, lätta väggar och bredvid inomhusväxter. De som gillar att vara så nära naturen som möjligt kan omge sig med ett helt galleri av våra örtposters. På detta sätt kommer den härliga fräscha doften av örter finnas kvar i våra hem hela vintern. Du kan också sätta ihop några minimalistiska motiv i enkelt ordnade kök inspirerade av skandinavisk stil. Bimago posters kommer att se vackra ut mot väggplattor eller paneler i dämpade färger. Vi rekommenderar också att vi hänger våra akvarellposters i rustika och retrorum, medan teckningar och foton kommer att pryda väggar i moderna kök. Det finns många örtmotiv i vår kollektion. Det råder ingen tvekan om att du hittar något speciellt för ditt hem!

Läs mer Läs mindre

Växtbaserad medicinsk poster

Växtbaserade medicin posters ger oss en ny trend som kommer att förvandla din interiör för gott. Våra mönsterdesigner kommer att påminna dig om de mystiska huskurer som din mor eller mormor använde sig av. Dessa hemlagade läkemedel hjälper dig alltid att återhämta dig efter en tung förkylning t.ex. När det gäller Bimagos kollektion av posters är den verkligen mycket unik men också universell. Du kan hänga dem i ett rustikt eller retro-sovrum, ett vintagekök eller en modern matsal. När du omges av trätillbehör och doftljus kommer du att känna dig som mitt i skogen eller en trädgård. Matcha två eller tre posters och häng dem på ljusgröna väggar för att skapa en lugn atmosfär. Dessa lugna interiörer kommer att ge dig en avslappnat känsla och få dig att pausa en sekund eller två.

Kulinariska posters

Brukade du att vandra runt ängar på jakt efter sällsynta växter till växt hus? Vi slår vad om att du hoppade av glädje när du hittade ett sällsynt exemplar som du drömde om att ha i din samling. I själva verket är torkade växter ett vanligt motiv i konstverk eftersom det ger en känslig touch till snygga interiörer. Tack vare posters på Bimago kan du nu försköna ditt vardagsrum, sovrum eller studera med unika exemplar i originalform. När det gäller köksdekorationer rekommenderar vi våra kulinariska posters med örter. De kommer att inspirera dig att upptäcka nya rätter fulla av exotiska smaker och läckra dofter. Våra små posters inspirerade av botaniska skissböcker kommer att berika mysiga rustika kök och skapa en varm atmosfär. Interiören kommer att vara fylld av landsbygdens charm och lugn. För rymliga postindustriella kök har Bimago förberett akvarellmotiv i eleganta ramar. Växtliga motiv och foton är perfekta för moderna och minimalistiska matsalar. Enkelheten och noggrant återgivna detaljer kommer att återskapa atmosfären av en härlig grönsaksträdgård i ditt hem.