tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Posters -25% Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Posters med örter och växtliga motiv - Wall art på bimago

Filter

Filter

Färg

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Poster Kitchen Herbs [Poster]
från
55,53 kr
74,07 kr
Poster Watercolor Plant [Poster]
från
48,60 kr
64,80 kr
Poster Lavender Memory [Poster]
från
55,53 kr
74,07 kr
Poster Basil Poetry [Poster]
från
55,53 kr
74,07 kr
Poster Mint Fantasy [Poster]
från
55,53 kr
74,07 kr
Poster Herbarium Page [Poster]
från
55,53 kr
74,07 kr
Poster Lubine [Poster]
från
48,60 kr
64,80 kr
Poster Hydrangea [Poster]
från
55,53 kr
74,07 kr
Poster Campanulas [Poster]
från
55,53 kr
74,07 kr
Poster Gladiolus [Poster]
från
55,53 kr
74,07 kr

Poster med örter

Har du gröna fingrar? Om svaret är ja, kommer du att bli mycket nöjd med våra posters med örter! Vår kollektion erbjuder unika dekorationer som vi ägnar åt mysiga kök och eleganta sovrum. Fina, gröna växter på våra motiv förtjänar en speciell plats i ditt hem. De ser bäst ut på vanliga, lätta väggar och bredvid inomhusväxter. De som gillar att vara så nära naturen som möjligt kan omge sig med ett helt galleri av våra örtposters. På detta sätt kommer den härliga fräscha doften av örter finnas kvar i våra hem hela vintern. Du kan också sätta ihop några minimalistiska motiv i enkelt ordnade kök inspirerade av skandinavisk stil. Bimago posters kommer att se vackra ut mot väggplattor eller paneler i dämpade färger. Vi rekommenderar också att vi hänger våra akvarellposters i rustika och retrorum, medan teckningar och foton kommer att pryda väggar i moderna kök. Det finns många örtmotiv i vår kollektion. Det råder ingen tvekan om att du hittar något speciellt för ditt hem!

Läs mer Läs mindre

Växtbaserad medicinsk poster

Växtbaserade medicin posters ger oss en ny trend som kommer att förvandla din interiör för gott. Våra mönsterdesigner kommer att påminna dig om de mystiska huskurer som din mor eller mormor använde sig av. Dessa hemlagade läkemedel hjälper dig alltid att återhämta dig efter en tung förkylning t.ex. När det gäller Bimagos kollektion av posters är den verkligen mycket unik men också universell. Du kan hänga dem i ett rustikt eller retro-sovrum, ett vintagekök eller en modern matsal. När du omges av trätillbehör och doftljus kommer du att känna dig som mitt i skogen eller en trädgård. Matcha två eller tre posters och häng dem på ljusgröna väggar för att skapa en lugn atmosfär. Dessa lugna interiörer kommer att ge dig en avslappnat känsla och få dig att pausa en sekund eller två.

Kulinariska posters

Brukade du att vandra runt ängar på jakt efter sällsynta växter till växt hus? Vi slår vad om att du hoppade av glädje när du hittade ett sällsynt exemplar som du drömde om att ha i din samling. I själva verket är torkade växter ett vanligt motiv i konstverk eftersom det ger en känslig touch till snygga interiörer. Tack vare posters på Bimago kan du nu försköna ditt vardagsrum, sovrum eller studera med unika exemplar i originalform. När det gäller köksdekorationer rekommenderar vi våra kulinariska posters med örter. De kommer att inspirera dig att upptäcka nya rätter fulla av exotiska smaker och läckra dofter. Våra små posters inspirerade av botaniska skissböcker kommer att berika mysiga rustika kök och skapa en varm atmosfär. Interiören kommer att vara fylld av landsbygdens charm och lugn. För rymliga postindustriella kök har Bimago förberett akvarellmotiv i eleganta ramar. Växtliga motiv och foton är perfekta för moderna och minimalistiska matsalar. Enkelheten och noggrant återgivna detaljer kommer att återskapa atmosfären av en härlig grönsaksträdgård i ditt hem.