inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tredje postern gratis Erbjudandet gäller till 2024.05.23

Monstera posters

Filter

Filter

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Orientering

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Monstera är en växt som lockar med sina karakteristiska perforerade blad och djupt gröna. Monstera är ett populärt tema inom inredning. Du behöver inte nödvändigtvis leta efter riktiga växter: du kan använda monstera-posters för att fräscha upp ditt utrymme och ge det en exotisk känsla! Monstera-posters och monstera-blad-postern från bimago har en lugnande effekt och uppmuntrar till kreativa aktiviteter. En poster på en muro, en mobil, eller kanske ett internt galleri? Det finns många sätt att använda posters!

Monstera bladmotiv

Monstera-trädets tema, oavsett om det är dess blad eller hela växten, har dominerat inredningstrender under flera år. Tack vare sin popularitet upplever denna underbara och ovanliga växt en riktig renässans. Efter att ha varit ett oskiljbart tillägg till de flesta lägenheter på 90-talet har monstera-trädet långsamt försvunnit från våra hem med det nya tusenårsskiftet. Men dess glansdagar har återvänt. Nu kan du också njuta av dess organiska strukturer i form av en poster Monstera i Bimagos kollektion är en produkt som är full av exotisk. Det ädla gröna kommer att ge en elegant touch och en explosion av energi till alla inredningar. De karakteristiska schweiziska ostbladen tar dig till en tropisk värld och skapar även minnen från en semester i varma länder. Ett monstera motiv ger varje hem temperament och uttryck. En ram skräddarsydd efter din smak kommer att göra det lättare att anpassa din poster.

Läs mer Läs mindre

Monstera posters

Den ständigt eftertraktade monsteran, som är en riktig Instagram-stjärna, har blivit ett oumbärligt tillägg till varje interiör. Den livliga gröna färgen matchar perfekt en modern, industriell, boho och till och med en glamour inredning, vilket ger den ett friskt utseende. Monstera posters passar alla inredningar eftersom de är en spännande dekorativ accent. Kombinationen av dess djupgröna färg med pastellfärger kommer att med briljans dekorera väggarna i ett badrum eller ett tjejrum. Å andra sidan, att kombinera växten med elegant guld och svart kommer att vara perfekt i vardagsrummet eller kontoret.

Monstera motiv

Vare sig det är i form av konstnärlig fotografering, en avskalad bladdetalj eller geometrisk abstraktion - monstera har blivit det hetaste temat för denna säsongen. Monstera posters är ett intressant tillägg som kommer att fylla ditt hem med dynamik och vitalitet. Det kommer att vara en förfinad dekoration i ditt rum, särskilt när det åtföljs av en smakfull ram. Saftiga löv med subtila hål här och där dekorerar vackert dina väggar och kommer att få många besökares blickar.