inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-30% på posters Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Posters med rosor

Filter

Filter

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Orientering

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

En ros är en subtil blomma som symboliserar delikatess och oåtkomlighet. Detta motiv förekommer ofta på olika typer av dekorationer och ger lätthet och en romantisk känsla i rummet! Därför är posterrosor perfekta för en kvinnas vardagsrum eller ett romantiskt sovrum. En sådan charmig dekoration kommer att ge en stilfull metamorfos av varje interiör! I bimagos nätbutik hittar du ett stort urval av posters med rosmotiv i guld-, silver- eller svartramar.

Posters med rosor

Rosor i många kulturer betraktas som en symbol för kärlek och kvinnlighet. Det är därför de ofta hittades i viktorianska interiörer, subtila flickrum och boudoirs. För närvarande byts känsliga tapeter med tätt packade små knoppar ofta ut med mer intensiva, uttrycksfulla bilder som aldrig går obemärkta, som röda, rosa, gula och vita rosor. Den utmärkta kvaliteten på våra produkter gör att de ser ut som riktiga blommor.

Läs mer Läs mindre

Inramade rosor som posters

Posters med rosor är ett perfekt inslag till praktiskt taget alla heminredningar som sträcker sig från vardagsrummet till sovrummet, barnrummet och till och med köket. Detta motiv är så populärt att dess olika tolkningsidéer helt enkelt är otaliga. Detta gjorde det till ett universellt tema som passar ett tonat och mysigt sovrum lika bra som för en pub som samarbetar med livet på en fredagskväll. Särskilt när vi kombinerar tre element: rosor, posters och ramar. När du vill inreda ett romantiskt sovrum med en rosposter från vår kollektion rekommenderar vi att du väljer enkla blommor eller buketter i pastellfärger. Alltid i en elegant guldram. "Rosens värld" eller "Nivåer av känslor" kommer också att betona läckerheten och lättheten i din inredning. För dig som tycker om en retrostil skapade vi en serie posters i viktoriansk era med skildringar av rosor som finns i gamla botaniska läroböcker eller på klassiska tapeter. "Heavenly Rose" är ett exempel på en sådan retro stil poster. Å andra sidan kommer de som älskar en modern, minimalistisk stil att älska en enkel skiss av en ros inramad i en tunn, svart metallram. Vårt utbud inkluderar också mönster för personer med en mer extravagant smak - spännande "Tiger on the shoulder" eller "Watercolor Portrait" posters.